Under årets Super Bowl udsendte DreamWorks to nye trailere til filmversionen af videospilserien “Need for Speed”, der har Aaron Paul (“Breaking Bad”) i hovedrollen som Tobey Marshall.

Se begge trailere her.

Filmen, der er instrueret af Scott Waugh (“Act of Valor”), følger en undergrundskører (Paul), som er ejer af en garage, hvor racerkørere kommer for at få gjort deres biler hurtigere. Da hans ven en dag dør i et racerløb, ender det dog med, at han ryger en tur i spjældet, hvorefter han sætter sig for at hævne vennens død, når han igen er på fri fod.

Foruden Paul i hovedrollen vil man også kunne finde Dakota Johnson, Michael Keaton, Kid Cudi og Dominic Cooper på filmens rolleliste, når “Need for Speed” ræser ind i biograferne senere på året.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 henrique406 7 år siden

Alle de fordomme jeg havde omkring denne film, første gang jeg hørte om produktionen, er for længst gjort til skamme af den ene fremragende trailer efter den anden der er dukket op. Nu sidder jeg tilbage med kæmpe store forventninger til denne film, og glæder mig som et lille barn til at se den.
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Juhuu Breaking Bad - The Resurrection of Jesse!
Gravatar

#3 Juhler 7 år siden

X&O (2) skrev:
Juhuu Breaking Bad - The Resurrection of Jesse!


Han dør da ikke....
Gravatar

#4 OxxY 7 år siden

Det eneste problem med den trailer er alt det skralde GM produkt placement. Det er så irriterende at se deres grimme plastikæsker køre fra supercars :P

Skriv ny kommentar: