Amazons “Mr. & Mrs. Smith”-serie har mistet halvdelen af Smith-parret, efter Phoebe Waller-Bridge har valgt at droppe ud af projektet.

The Hollywood Reporter rapporterer, at årsagen til splittet er kreative uenigheder mellem Glover og Waller-Bridge. Glover, der er manden med ideen bag serien, forbliver medskaber og executive producer, og selvom “Fleabag”-skuespillerinden også indtog de samme roller bag kameraet, er det altså hende, der fratræder projektet.

Waller-Bridge forlader produktionen på god fod med Glover, som hun før har arbejdet sammen med på “Solo: A Star Wars Story”.

Læs også: “‘Indiana Jones 5’: Phoebe Waller-Bridge skal spille over for Harrison Ford”

Donald Glover, der også er kendt som musikeren Childish Gambino, er nu ene hovedrolle, mens serien forsøger at finde en ny Mrs. Smith.

Serien er et reboot af den succesfulde Angelina Jolie- og Brad Pitt-actionkomedie fra 2005 omhandlende Smith-ægteparret, der begge lever et hemmeligt dobbeltliv som agenter — uden den anden part ved det.

Francesca Sloane, der også arbejder sammen med Glover på den fantastiske FX-serie “Atlanta”, agerer stadigvæk både showrunner, medskaber og executive producer.

Amazons “Mr. & Mrs. Smith” sigter stadigvæk efter at få premiere i 2022, mens produktion også forventes at begynde i løbet af næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: