Jerry Bruckheimer har ingen konkrete planer med Johnny Depp til “Pirates of the Caribbean 6”.

Craig Mazin og Ted Elliott skriver aktuelt på en sjette “Pirates of the Caribbean”, der rygtes til at blive uden Johnny Depp som Jack Sparrow.

Nu konfronteres “Pirates of the Caribbean”-producent Jerry Bruckheimer med planerne for Johnny Depp i fremtidens “Pirates of the Caribbean”-franchise:

”Vi ved ikke helt, hvad Johnnys rolle bliver, så det må vi se på,” siger Jerry Bruckheimer til Collider.

Svaret tyder ikke på, at Depp har en central rolle – hvis nogen overhovedet – i “Pirates of the Caribbean 6”.

I stedet er MCU-stjernen Karen Gillan blevet rygtet som den nye hovedrolle, hvilket har fået fans til at råbe op under hashtagget #NoJohnnyNoPirates.

Læs også ‘Fans reagerer voldsomt på “Pirates of the Caribbean” uden Johnny Depp‘.

Johnny Depp er aktuelt involveret i to retssager, der omhandler overgrebs-anklager imod Hollywood-stjernen.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 gladiator 2 år siden

Det er jo lidt som Indiana Jones uden Mr. Ford osv.
Det bliver ekstremt svært...
Eneste franchise som har kunne skifte ud, med succes, er vel James Bond?
Gravatar

#2 aeries 2 år siden

Bond kan måske forklares med at MI-6 fra tid til anden har en udskiftning af agenter, som får kodenumre og -navne. Og at 007 James Bond måske er blevet genbrugt efter den originale, den første, James Bond stoppede.

Men jeg er heller ikke hooked (no pun...) på Pirates uden Johnny Depp. Så lav da i det mindste en spin-off i samme univers med et andet navn hvis det endelig skal være, ligesom Rogue One gjorde det i Star Wars.

"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Pirates Franchisen er efterhånden bare en pengemaskine. Siden de første 3 har det været makværk! At de vil lave en ny uden Depp bekræfter min pointe. Depp er grunden til at Pirates stadig er populær.

Et eller andet sted håber jeg de laver denne 6'er og flopper totalt, så vi er fri for at se disse ligegyldige pengemaskine franchises.
Gravatar

#4 BlackJesus 2 år siden

gladiator (1) skrev:
Det er jo lidt som Indiana Jones uden Mr. Ford osv.
Det bliver ekstremt svært...
Eneste franchise som har kunne skifte ud, med succes, er vel James Bond?


Det kommer en dag. Indiana Jones er for populær til at nogen vil remake den med ny hovedperson. Var det ikke lidt det de prøvede med at introducere Shia Lebouef som sønnen, der skal overtage efter Ford?
Gravatar

#5 Tasuef 2 år siden

Det er vel også lykkedes for fast and furious og batman... men ja, det bliver meget sjældent godt. Men da både Indiana Jones og Pirates var bedst i starten, så skal man jo enten droppe den, prøve at koge mere suppe eller bytte casten. De burde droppe den og finde på noget nyt.... men det ville jo ikke være Hollywood...
Gravatar

#6 filmz-Den Lyserøde Panda 2 år siden

Folk siger altid at de ikke kan forestille sig nogen anden i en rolle, men når der så kommer en succesfuld film der formår at gøre noget fedt, så er folk pludselig begejstret. Folk synes Daniel Craig var umulig som Bond fordi han var blond. Det er der ikke nogen der snakker om nu - uanset om folk kan lide ham eller ej. Folk kunne heller ikke forestille sig Heath Ledger som Jokeren, det gik også fint. Folks generelle forestillingsevne er elendig, og krydret med pengemænd med dollartegn i øjnene, politisk korrekthed og fanboys så giver det en farlig cocktail. POTC er baseret på en forlystelse, så selvfølgelig kan de udvide universet uden Depp, spørgsmålet er bare om folk gider se det.
Gravatar

#7 Johnny42 2 år siden

Så nyheden er altså at der ikke er noget nyt at rapportere?

Men de skulle hellere filmatisere Monkey Island. Den vil jeg gerne se.

Skriv ny kommentar: