Den længe ventede Pirates of the Caribbean 6 har taget mange former siden Kaptajn Jack Sparrow sidst sejlede på de syv have tilbage i 2017.

Johnny Depps juridiske problemer satte bestemt en kæp i hjulet på Black Pearls side, når det kom til hurtigt at få endnu en film i støbeskeen, hvilket nødvendiggjorde en ændring af retningen for franchisen. Derefter kom nyheder om, at Margot Robbie måske skulle stå i spidsen for skibet i en ny fortolkning af filmserien, men nu ser det ud til, at der er blevet lagt nye planer.

I en samtale med ComicBook.com understregede producer Jerry Bruckheimer, at franchisen stadig var på vej tilbage, men at de nu ville bringe et nyt cast ind for at fortælle nye historier, og han tilføjede, at han var usikker på, om Pirates eller en anden arveserie, Top Gun, ville vende tilbage til skærmen først.

“Du ved ikke, hvordan de samler sig. Du ved det bare ikke. Fordi med Top Gun har du en skuespiller (Tom Cruise), der er ikonisk og genial. Og hvor mange film han laver, før han laver Top Gun, kan jeg ikke fortælle dig. Men vi vil genstarte Pirates, så det er lettere at sætte sammen, fordi du ikke behøver at vente på visse skuespillere(Johnny Deep).”

Efter frigivelsen af den femte film, ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’, i 2017, begyndte diskussioner om en 6. film allerede. Filmen endte på en note, der åbnede mulighed for yderligere historier, da karaktererne Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) og Davy Jones (Bill Nighy) alle optrådte i en post-credits scene.

Disney ville gerne have brugt det videre i den næste film og annoncerede at den sjette film var under udvikling med Joachim Rønning sat til at vende tilbage som instruktør.

Disney begyndte derefter at hyre Deadpool-forfatterne Rhett Reese og Paul Wernick, før parret forlod projektet på grund af kreative uenigheder, og på dette tidspunkt begyndte filmen at blive omtalt som et “reeboot.”

Tidligere Pirates-forfatter ‘Ted Elliott’ og ‘The Last of Us’ medskaber Craig Mazin blev derefter indkaldt i slutningen af 2019 til reebootet. I september 2023 udtalte Mazin, at han og Elliotts manuskript var blevet købt af Disney, og at produktionen var gået i stå på grund af WGA-strejken.

Og som om at det ikke var nok, så var en kvindelig-ledet spin-off med Robbie blev bekræftet at være under udvikling, efter at den blev annonceret i 2020. På forskellige tidspunkter blev Christina Hodson, kendt for sit arbejde på ‘Birds of Prey’ og ‘Bumblebee’, rapporteret at være involveret i at udforme manuskriptet, men i 2022 erklærede Robbie, at projektet var strandet. Bruckheimer imødegik senere ved at tilføje, at det stadig ville blive lavet, men at en ny Pirates-efterfølger stadig ville blive lavet.

Der vides endnu ikke noget om hvornår vi kan forvente den næste Pirates-film.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 uger siden

Disney skal nok ficke det op. Det bliver et woke monster
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: