Whatcha gonna do? Whatcha gonna do when they come for you?

Den første trailer til den fjerde film i Michael Bays buddy-cop action-komedie-franchise ‘Bad Boys’ er ude.

Mens de første to film blev instrueret af Michael Bay, blev ‘Bad Boys for Life’ instrueret af Adil El Arbi og Bilall Fallah, og de vender tilbage til denne seneste del af ‘Bad Boys’-franchisen.

Det er første gang vi ser Will Smith på det store lærred siden hans rolle i ‘Emancipation’ i 2022, som var lige efter hans stunt til Oscar uddelingen samme år. Hvor han i øvrigt også vandt for bedste skuespiller.

Will Smith og Martin Lawrence vender tilbage som de titulære “Bad Boys”, mens karakterer fra den forrige film, ‘Bad Boys For Life’, som Vanessa Hudgens som Kelly, Alexander Ludwig som Dom, Paola Núñez som kaptajn Rita Secada og DJ Khaled som Manny the Butcher vender tilbage. John Salley, der spillede rollen som computerhackeren Fletcher i de to første Bad Boys-film, vender ligeledes tilbage til sin rolle i den fjerde film.

I ‘Bad Boys for Life’ var Mike på en ung mands dødsliste, Armando (Jacob Scipio), hvis mor Isabel (Kate del Castillo) gav ham til opgave at slå dem ihjel, der var ansvarlige for hans fars død, en narkokonge. I den tredje film afsløres det, at Armando faktisk er Mikes søn, og en credits scene antyder, at far og søn muligvis arbejder sammen på en eller anden måde.

‘Bad Boys 4’ forventes at blive frigivet i biograferne den 7. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: