Udviklingen skrider godt frem i pre-produktionsprocessen, med entusiasme fra alle involverede parter, herunder Universal, som ser potentiale for franchiserne til begge film. Både Bob Odenkirk og David Harbour, stjernerne fra de originale film, er ivrige efter at vende tilbage, mens McCormick tilføjede, at manuskripterne i øjeblikket bliver skrevet, med adskillige udkast færdiggjort. Dog er der stadig noget arbejde tilbage.

Kelly McCormick og David Leitch har afsløret deres planer for efterfølgerene til filmene ‘Nobody’ og ‘Violent Night’ med sigte på at begynde optagelserne muligvis ved udgangen af dette år og begyndelsen af det næste år.

‘Nobody’ har Bob Odenkirk i rollen som Hutch Mansell, en underkuet og overset far og ægtemand, der tager en mørk drejning tilbage til sit morderiske fortid efter en indbrudshændelse. Udover Odenkirk inkluderer rollelisten Connie Nielsen, RZA og Christopher Lloyd. ‘Nobody’ er tydeligt inspireret af ‘John Wick’ i sin kampstil og voldelige tone.

‘Violent Night’ David Harbour som en alkoholisk, depressiv og upåskønnet julemand i en unik blanding af julestemning og actionfyldte sekvenser, hvor han kæmper mod lejesoldater fra den russiske mafia, der har taget en familie som gidsel. John Leguizamo og Beverly D’Angelo spiller også med i filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: