Planer om en femte film i den succesfulde actionfranchise “Dødbringende våben” (“Lethal Weapon”) har flere gange opstået for at dø hen, men de senere års forsinkede filmfortsættelser – f.eks. “Die Hard 4.0”, “Rambo”, “Rocky Balboa” og den kommende “Frækkere end politiet tillader IV” – har måske alligevel kunnet genoplive interessen for et femte eventyr med strømermakkerparret Riggs og Murtaugh.

Angiveligt skulle Shane Black, som skrev den første “Dødbringende våben”, i al hemmelighed have skrevet et manuskriptudkast til “Dødbringende våben 5”. Han skulle nu have kontaktet seriens producer Joel Silver og givet udtryk for, at han ønsker at fortsætte historien.

I den nye film skal den ellers sejlivede Riggs (Mel Gibson) til at gå på pension, men trækker den aldrende Murtaugh (Danny Glover) ud af hans otium og tilbage i politiets rækker for at løse en allersidste efterforskning, før de begge officielt kan lægge arbejdet bag sig og trække sig tilbage.

Efter sigende skulle både Gibson og Glover være interesseret i at vende tilbage i deres berømte roller, men endnu foreligger der ingen sikre aftaler.

Den første “Dødbringende våben” fik premiere tilbage i 1987, mens efterfølgeren fulgte i 1989. Den tredje blev udsendt i 1992, og den fjerde indtog biograferne i 1998.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 gladiator 15 år siden

Bliver spændende at se om Shane Black får lov til at dræbe Riggs denne gang så...

Ville være en enormt underlig og forkert slutning på en fed serie af Action/thriller/komedie film...

Men synes alle 4 film holder hele vejen igennem...
Gravatar

#2 tiany 15 år siden

Jeg mente ellers at have læst et eller andet sted at Mel Gibson og Danny Glover aldrig ville lave en 5er. Men det er sgu okay med mig hvis det bliver en realitet, så længe de holder Chris Rock ude, fandt ham rimelig belastende i 4eren
Valar morghulis
Gravatar

#3 achilles 15 år siden

Sweet, et af de bedste makkerpar nogensinde, håber på at der denne gang er hold i rygtet.
Gravatar

#4 Bobby Singer 15 år siden

De 4 første er jo ganske gode, så for min skyld må de gerne lave en femte film.
Idjit
Gravatar

#5 Patriarch 15 år siden

Tjaaa... jeg er frisk nok :)

Har kun set 4'eren én gang. Husker den ikke som specielt god?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 Ash 15 år siden

Hvis de vil lave en 5'er, så er det bestemt ikke en dårlig ting at Shane Black har forfattet manuskriptet. Så kan vi måske håbe på noget mere i stil med den første og tage lidt afstand fra den noget pjattede 4'er...
Gravatar

#7 mvejen 15 år siden

Min favorit har altid været 2'eren, men generelt elsker jeg alle filmene, og synes egentlig at 4'eren var hæderlig. Så jeg vil se frem til en 5'er, sålænge det er med det originale cast (Chris Rock ikke medregnet).
Gravatar

#8 elwood 15 år siden

De to er ren magi på lærredet, deres sammenspil sammenligner jeg lidt med Walter Matthau og Jack Lemmon, de fungere ligeså godt på lærredet som de to legender.

Et gensyn med Joe Pisci vil jeg heller ikke benægte, han var nu også meget munter i rollen som Leo.

Krydser mine fingre for en ærefuld afsked med de to herre, hvis dette sku blive en realitet.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 filmz-Bruce 15 år siden

Nej, nej, nej, nej, det håber jeg altså ikke på. Brød mig ikke om de sidste par "installationer" og jeg mener Shane Black skulle bekymre sig om sin egen karriere bag kameraet istedet.

Kiss Kiss Bang Bang var langt bedre end det her nogensinde kan blive til, så Shane Black, få det her ud af hovedet!!!

Og så kan Mel også koncentrere sig om et andet uddødt sprog, en anden kultur og noget udpenslet flot visuelt vold, eller evt. en Ressurection of the ...
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 elwood 15 år siden

#9 Det er vel det han kommer til så Ressurection of the Lethal Weapon 8-)

Men Lethal Weapon er jo igen en af de der 80'er "levn" og det var jo en speciel tid, som altid er svær og tageop igenm, hvis de skal bevare den samme charme, men jeg ku nu stadigvæk godt tænke mig og se resultatet, hvis det blev til noget.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: