Med den nye filmudgave over Capcoms populære spilfranchise “Street Fighter”, der bærer undertitlen “The Legend of Chun Li”, klar til næste år, kan Ashok Amritraj fra filmselskabet Hyde Park afsløre, at han er så sikker på, at publikum vil tage godt imod filmen, at han er klar til at udvikle en hel filmserie med mindst to film til.

”Vi føler, at der i ‘Street Fighter’-universet er tre nøglefigurer, som er Ken, Ryu og Chun Li. Så vi håber, filmen fungerer, men vi har valgt Chun Li, og denne film er ‘Street Fighter: The Legend of Chun Li’, så vi har valgt at lave en Chun Li-film, og hvis det virker, håber vi på at lave en film med Ken og Ryu og så videre,” forklarer Amritraj.

Han fortsætter: '”Jeg tror virkelig, at vi har en god film. Jeg er overbevist om, at Kristin [Kreuk] er ukendt nok til at påtage sig rollen og ikke blive identificeret med en stor stjerne, mens folk på den anden side på en måde ved, hvem hun er, du ved fra ‘Smallville’. Hun passer til rollen. […] Det er Chun Lis skabelsesberetning, og vi synes, det fungerer.”

“Street Fighter: The Legend of Chun Li” vil være klar i biograferne til april næste år.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 HighFlyer15 15 år siden

Chun Li historien blev fortalt i Street Fighter The Movie og er faktisk ret skuffet over at de valgte at lave hende igen..
Så ville jeg meget hellere ha set enten Ryu, hvor man følger ham rundt i hans søgen på værdig modstand, deriblandt turneringen hvor han slår Sagat første gang, Ken som ja, bare skal ud og bevise han er den bedste i alle turneringer i verden eller Guile's historie hvor han mister Nash og går på et crazy vendetta mod M. Bison..
Tror det ville blive for meget at presse flere i historier ind i samme film og det er også meget bedre at fokusere på en side af historien af gangen :)
Gravatar

#2 HonoDelLoce 15 år siden

Nu ved jeg ikke om det bare er oversættelsen der er dårlig - men for dælen, nogle kryptiske sætninger, underlige opsætninger osv..

Flere af dem måtte jeg læse flere gange - og jeg ser ellers mig selv som værende rimelig hurtigt opfattende..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: