For en række år siden rygtedes det, at der var planer om at lave en opfølger til Schwarzenegger-actionfilmen “Commando” fra 1985, og nu forlyder det fra The Hollywood Reporter at “Commando 2” rent faktisk er blevet et potentielt filmprojekt.

Regency Enterprises skulle angiveligt mene, at der er flere penge at hente i en fortsættelse, da “Commando” klarede sig godt i biografen og havde lang levetid på video i 80’erne. I en nylig meningsanalyse blev filmens hovedperson, John Matrix (Schwarzenegger), desuden sat til at være mere populær end actionikonet John Rambo.

Foruden “Commando” har filmstudiet også set sig for at lave fortsættelser til “Livsfarlig løgn” og “Mr. and Mrs. Smith”. Opfølgeren til den sidstnævnte titel er det første projekt på kortene, hvorefter de vil gå i gang med Lightstorm Entertainments “Livsfarlig løgn 2”, som vil blive betragtet som en ny “James Bond” eller “Mission: Impossible” franchise. “Commando 2” skulle så være klar til optagelser efter udgivelsen af en kommende special edition dvd-udgave af den oprindelige film.

Der er endnu ingen forlydender om Arnold Schwarzeneggers involvering i både “Commando 2” og “Livsfarlig løgn 2”, men rygtet vil vide, at han vender tilbage.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 filmz-j.b 17 år siden

I eat Green Berets for breakfast and right now I am VERRY hungry. *gg* Bring on Commando 2. :) :)
Gravatar

#12 Hal60 17 år siden

Commando er absolut blandt mine Arnie favoritter, men ved ikke helt hvad jeg skal mene om en forsættelse?!?
Det kunne jo blive godt, men har på fornemmelsen at det netop ikke bliver sådan... Vi får se!
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#13 Arne4real 17 år siden

Let of some steam Bennett!"
Gravatar

#14 filmz-mallumsk 17 år siden

Commando er den film med den mest konsekvente actionhelt! han tænker slet ik over konsekvenserne, fordi han ved han nok skal gi dem klask, for det er det han er bedst til! han tænker overhovedet ikke over noget som helst og har de fedeste sætninger! Det er klart én af de sjoveste film jeg har set! det eneste positive jeg ville skulle kunne finde med en toer er hvis Alyssa Milano stadig er med! ;)
Gravatar

#15 filmkorn.dk 17 år siden

#8 Ja naturligvis var der rigtig mange fede film i 80'erne, og det står da også som et meget positivt årti for mig, hvad angår musikken. Det jeg mente var, at den type film, som Commando hører til, er passé sammen med 80'erne som årti. Det er jo blandt andet derfor de seneste mange Arnold film er floppet fælt - folk gider ikke høre stupide oneliners mere. De vil have realistisk dialog når helten skyder 70 skurke på under et minut med en pistol ladet med 15 kugler ;)
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#16 filmz-Bruce 17 år siden

#15 Ja Rambo, Commando og Michael Jackson må de godt beholde :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#17 filmz-gimleno1 17 år siden

Remember when I told you I'd kill you last, Sully?

I lied!
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#18 filmz-kidcaffeine 17 år siden

Verdens bedste film!
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely
Gravatar

#19 Michael Andersen 17 år siden

#18 "Verdens bedste film!"

WRÅNG! Men måske den verdens sjoveste actionfilm. Der er så ufattelige mange sjove ting i den. Elsker starten hvor man ser Arnuld ae et sødt rådyr, hvorefter man i resten af filmen ser ham smadre den ene mand efter den ene anden. Eller når soldaterne springer i luften kan man flere gange se rampen som kaster dem op i luften. Og ved den store eksplosion er det megatydeligt at det er en model der ryger i luften; soldaterne vælter som tinsoldater. Eller scenen hvor de kører galt i porschen og Rae Dawn Chongs hoved falder af. osv. osv.

#14
Ah god ide. Rollerne er så denne gang byttet rundt. I "Commando 2" er Alyssa Milano blevet en voksen kvinde som har 11 timer til at rejse til Californien og lede efter Arnold Schwarzeneggers filmkarriere :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#20 filmz-gimleno1 17 år siden

#19 Nu er det jo en smagssag, men Commando står også klart for mig som en af de klart bedre film i mine teenager år! :-)
..my hovercraft is full of eels..

Skriv ny kommentar: