Ifølge kilder tæt på nyhedsmediet The Sun, så er Aaron Taylor-Johnson blev spurgt om han vil overtage stafetten som agent 007.

Kilden fra The Sun tilføjede: “Hvad Eon (Eon Productions) angår, forventes det, at Aaron underskriver sin kontrakt i de kommende dage, og de kan begynde at forberede sig til den store annoncering.”

Angiveligt skulle de have vurderet en lang række skuespillere og er landet på Aaron. Kontrakten skulle ligge hos ham og vente, skriver han under er rollen hans.

Taylor-Johnson blev spurgt af Numero-magasinet sidste uge om rygter, der forbinder ham med rollen. Som svar sagde han: “Jeg finder det charmerende og vidunderligt, at folk ser mig i den rolle. Jeg tager det som en stor kompliment.”

Aaron er kendt for sin rolle i den sorte-superheltefilm ‘Kick-Ass’ og roller i bla. ‘Godzilla’, ‘Tenet’, ‘Bullet Train’ og snart kan vi se ham i ‘Kraven the Hunter’.

Hvor pålideligt rygtet er kan man nok kun selv bedømme, men det burde ikke være urealistisk at Aaron er først i rækken bedømt på at Aaron kun er 33 år og Daniel Craig i sin sidste film var 51 år. Hvis de vil kører længe med Aaron ville det være et fornuftigt valgt.

Idris Elba har også været en fan-favorit, men der har ikke været noget rygte om at han skulle være i tale. Idris Elba er også 51 år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: