For en række år siden rygtedes det, at der var planer om at lave en opfølger til Schwarzenegger-actionfilmen “Commando” fra 1985, og nu forlyder det fra The Hollywood Reporter at “Commando 2” rent faktisk er blevet et potentielt filmprojekt.

Regency Enterprises skulle angiveligt mene, at der er flere penge at hente i en fortsættelse, da “Commando” klarede sig godt i biografen og havde lang levetid på video i 80’erne. I en nylig meningsanalyse blev filmens hovedperson, John Matrix (Schwarzenegger), desuden sat til at være mere populær end actionikonet John Rambo.

Foruden “Commando” har filmstudiet også set sig for at lave fortsættelser til “Livsfarlig løgn” og “Mr. and Mrs. Smith”. Opfølgeren til den sidstnævnte titel er det første projekt på kortene, hvorefter de vil gå i gang med Lightstorm Entertainments “Livsfarlig løgn 2”, som vil blive betragtet som en ny “James Bond” eller “Mission: Impossible” franchise. “Commando 2” skulle så være klar til optagelser efter udgivelsen af en kommende special edition dvd-udgave af den oprindelige film.

Der er endnu ingen forlydender om Arnold Schwarzeneggers involvering i både “Commando 2” og “Livsfarlig løgn 2”, men rygtet vil vide, at han vender tilbage.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 dvjik 18 år siden

Det er min guilty pleasure film nr 1. Jeg så Den rigtig mange gange da jeg var en 12 13 år gammel.

Skriv ny kommentar: