Selvom “Monsters University” – fortsættelsen til Pixars “Monsters, Inc.” fra 2001 – ikke er klar før om to år, så er filmens instruktør Dan Scanlon ikke bange for allerede nu at afsløre, hvad der vil gemme sig under sengen i 2013.

Se også: ”Monsters University” rykkes til 2013.

Om filmens handling kan Scanlon fortælle, at den kommende prequel vil fortælle om Mike og Sullys ungdomsår. De to monstre har altid hadet hinanden som små, men da de begge bliver optaget på det prestigefyldte skræmme-akademi ved Monsters University, bliver det begyndelsen på et skræmmende godt venskab mellem de to bøh-mænd.

Foruden Billy Crystal og John Goodman i rollerne som monster-makkerparret Mike og Sully, vil Steve Buscemi ligeledes være tilbage i rollen som den ondsindede kamæleon Randall. Ydermere vil Dave Foley, Peter Sohn, Julia Sweeny og Joel Murray også have en stemme i den kommende familiefilm, når monstrene engang melder deres ankomst.

Se også: ”Monsters, Inc. 2″ bliver en prequel.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 moulder666 10 år siden

Det lyder godt nok som et banalt og intetsigende plot...men når det så er sagt, var plottet i Monsters Inc. jo heller ikke det dybeste, og det endte da stadig med at være en sød og opfindsom sag (specielt "the adorable snowman" var genial).

Så længe Pixar ikke falder i Disney-fælden og gør det hele for sukkersødt og lyserødt, er der bestemt stadig mulighed for en underholdende rejse!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Jeg har ventet på den fortsættelse i 9 år og det går hen og bliver til 11.
Gravatar

#3 Morpheus 10 år siden

Det lyder squ ganske godt. Det er bestemt noget Pixar kan få noget godt ud af, som de kan med alt. Jeg er en af de få, der faktisk synes Cars 2 er god og også bedre end 1'eren.

Tror bestemt ikke de skuffer med denne, MEN... KOM NU MED INCREDIBLES 2! Hvis der er en film der kan tåle en fortsættelse er det den film.
Gravatar

#4 Bummerten 10 år siden

#3

De skulle hellere stoppe med at lave fortsættelserne eller i det mindste ikke 3-4 i træk.
Monters University er dog meget interessant, siden de laver en anderledes vinkel, som stadig passer i universet og karakterne.
Hvorimod Cars 2 blev lavet pga. den orginales kommercielle succes.
Gravatar

#5 Frederik 10 år siden

Nu tager de jo også en pause. Der er to nye, originale Pixar film på vej. En om dinosaurere og en der foregår inde i sindet, a la Inception.
Gravatar

#6 Bummerten 10 år siden

Jo jo, men de har været længe ventet.
Gravatar

#7 Lilleby 10 år siden

For ikke at nævne Brave.

Skriv ny kommentar: