CinemaScore har i 40 år målt det amerikanske publikums tilfredshed med film på premiereaftenen – her er de 19 film med bundkarakteren F.

Karakterskalaen går fra A ned til F. Den absolutte bundkarakter F gives nærmest aldrig. Kun når publikum virkelig ikke kan fordrage det, de har set.

Det er måske ikke så mærkeligt, at “Disaster Movie” fik F. Men også storfilm som “Killing Them Softly” og Darren Aronofskys “Mother!” har fået stemplet F fra publikum.

Læs om de 53 film fra det 21. århundrede med topkarakteren A+ lige her.

Disse film har fået F
Eye of the Beholder
Dr. T and the Women
Lost Souls
Lucky Numbers
Darkness
Fear Dot Com
Solaris (2002)
In the Cut
Alone in the Dark
Wolf Creek
Bug
The Wicker Man (2006)
I Know Who Killed Me
Disaster Movie
The Box
Silent House
Killing Them Softly
The Devil Inside
Mother!


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Geekalot 4 måneder siden

Solaris hvad laver den lige på den liste ?
Gravatar

#2 Mejse 4 måneder siden

samme situation som med A+ listen, der er nogen jeg ikke ville have på, men vil da sige denne her liste er tættere på hvordan min egen ville være :P
Gravatar

#3 Nagash 4 måneder siden

Mother har da intet at lave den på den liste. Folk der sætter den på sin “værste liste” udstiller sgu sig selv. Ja, den kræver faktisk at du bruger din hjerne når du ser den. Har du aldrig set en Aronofsky film før?
Gravatar

#4 Mejse 4 måneder siden

#3 jeg ville ikke selv have den på min værste liste, men du er da den eneste der udstiller dig selv med den udtalelse, bare fordi en film kræver man bruger hjernen, så betyder det jo ikke at man finder den god selv hvis man forstår den efter brug af hjernen :)
Gravatar

#5 North 4 måneder siden

Jeg synes ikke Mother! er en god film, specielt ikke hvis man ikke ved at den handler om moder natur og mennesket. Men det er måske også fordi at jeg forventede en traditionel gyser film :)
Gravatar

#6 HighFlyer15 4 måneder siden

Har samme mening omkring Mother!
Den var bestemt ikke dårlig men hvis man vælger at gå ud af en biograf og sige det var det VÆRSTE jeg har set og give den F bare fordi den har et twist og et plot man ikke helt fangede i første omgang, så er man virkelig dum.
Man tænker overhovedet ikke på hvordan filmen var hele vejen igennem men kun den følelse man forlader biografen med. Endnu en grund til at Infinity War ikke var på A+ listen men Endgame var. For der døde den store slemme skurk jo ikke. Buuuh. Ikke en god film.
Gravatar

#7 Mejse 4 måneder siden

#6 det er der jo heller ingen der gør, de giver den bare F karakteren, betyder ikke det er den VÆRSTE film de har set, bare at de synes den dumpede :)
Gravatar

#8 The one is back 4 måneder siden

Remake Alone in the Dark remake Doom
Gravatar

#9 Johnny42 4 måneder siden

Underligt nok har jeg ikke set nogen af disse film. Jeg overvejede Mother!, men da jeg hørte om deres stærkt vildledende markedsførring droppede jeg det, for det er absolut noget jeg absolut ikke kan tage, når de forsøger at snyde brugerne.
Gravatar

#10 SublimeKen 4 måneder siden

Jeg synes bestemt heller ikke Mother hører til på den liste. Men cinemascore reflekterer nu meget godt publikums behov for at slukke hjernen i biografen. De film der får højest cinemascore, er som regel også dem som - givet er de blockbusters, med den største underholdningsværdi, men som også er dem hvor mindst hjernekapacitet er krævet. Et almindeligt publikum som kun søger at blive underholdt, gider sjældent sidde og regne metaforer ud i film. Den vildledende markedsføring har dog helt sikkert også noget sige. Hvis man forventer et og får noget fuldstændigt andet, er skuffelse nærmest en garanti. Folk dømmer tit noget værre grundet skuffelse, end pga kvalitet.

Skriv ny kommentar: