De to medlemmer af den russiske punkrockgruppe Pussy Riot, Nadya Tolokonnikova og Maria Alyokhina, er vant til at tage kampen op mod magtsyge politikere. Deres protest mod ruslands præsident Vladimir Putin resulterede i 22 måneders fængsel.

Se også: Kevin Spacey skal spille Winston Churchill i “Captain of the Gate”

Men snart skal de stå over for selveste Frank Underwood i Netflix’ ”House of Cards”. Det skriver The Wrap. Ifølge hjemmesiden dukker de to politiske aktivister op i små roller i det tredje afsnit af den kommende tredje sæson. Netflix har endnu ikke bekræftet deres medvirken.

Tidligere på året mødtes Tolokonnikova og Alyokhina med skaberne af “House of Cards” for at få gode råd til at lave en politisk film. Om det er der aftalen om punkpigernes optræden i den tredje sæson af Netflix’ hitserie er kommet i stand, melder historien intet om.

Frank Underwood er igen klar til at smede de politiske rænker i Det Hvide Hus, når 3. sæson af “House of Cards” får premiere til februar næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 moulder666 9 år siden

Mon der sniger sig et lille "fuck yoooou" til Putin ind i Sæson 3? Det kunne da være ganske underholdende...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Memphiz 9 år siden

Rimelig misvisende overskrift eftersom Netflix ikke har bekræftet deres medvirken endnu. Just sayin'.

Skriv ny kommentar: