Allerede dengang, han lavede dobbeltværket “Kill Bill: Vol. 1 & 2” tilbage i 2003-2004, legede Quentin Tarantino med tanken om en “Kill Bill 3”, hvor datteren Nikki skulle have sin hævn for The Brides drab på moderen Vernita Green i “Kill Bill: Vol. 1”. Den plan er stadig på bordet.

Se også: Første trailer: Tarantino fortsætter i westerngenren med “The Hateful Eight”

Der er dog et stykke fra plan til handling – Tarantino garanterer intet, for han ved aldrig, hvad han skal lave næste gang:

”Der er flere film, jeg gerne vil lave, men når jeg er færdig med ‘Hateful Eight’, så ved jeg også, at det jeg tror, jeg vil lave nu, ikke bliver det, jeg kommer til at lave. Jeg må holde mig åben for den rigtige historie,” siger Tarantino til Vulture.

Og den rigtige historie kan altså sagtens være “Kill Bill 3”, bekræfter Tarantino, men fortæller også, at filmen om The Vega Brothers samt et Django/Zorro-crossover er i spil.

Den næste Tarantino-film, “The Hateful Eight”, får amerikansk premiere d. 8 januar i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Lard Hanson 5 år siden

Kill Bill 3, Django/Zorro, The Vega Brothers .... Det er jo mere end 10 fillm, Quentin.
Gravatar

#2 danish99 5 år siden

Lad nu vær for ren kampsport mæssigt var den ringe.
King
Gravatar

#3 Heisenberg 5 år siden

Vernita dør altså i vol. 1...
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#3 Du har ret! Tak for rettelsen :)
Gravatar

#5 Therewillbeblod 5 år siden

Jeg ELSKER Kill Bill (+2)

Men syntes det lyder som en dårlig idè.

Quentin laver generelt ikke fortsættelser (eller gør han?) og det syntes jeg godt om!

Det kan godt ske at han holder sig inden for genren (Hateful Eight er jo selvfølgelig også en Tarantino-westeren, som Django - men dog ikke en Django 2) - men syntes han har været god til at "komme videre" frem for at lave fortsættelser, bare fordi at han var klar over at det ville sælge billetter.

Læste engang et interview hvor han blev spurgt om han ville lave en Pulp 2 - hvortil han svarede "Why the fuck would I wonna do that!??" - og tænker også at han burde svare det samme. Syntes ikke han skal kigge bagud...men ja, det er jo mandens eget valg
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#6 Geekalot 5 år siden

Han har ellers hele tiden sagt han havde planer om en 3er, men han skal da selfølge lig først lave den når han selv syntes ideen til er helt på plads :)
Gravatar

#7 Therewillbeblod 5 år siden

Virkelig??

Jeg syntes sgu den blev lukket godt nok med 2'eren...men ja, det er nok også bare fordi jeg har mange andre drømme om hvilke slags film han ville lave...

En vietnam-krigs film.....en 50'er gangster-film.....en film med rumvæsner.....en gyser (Ikke som Death Proof- som var fed - men altså en RIGTIG gyser)

Men ja....
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 Geekalot 5 år siden

Kunne faktisk være rigtig fed at se hans take på en ja rigtig gyser ja :)
Gravatar

#9 Therewillbeblod 5 år siden

Geekalot (8) skrev:
Kunne faktisk være rigtig fed at se hans take på en ja rigtig gyser ja :)


Ja, ikke?!

En af de få re-makes/boots-hvad det nu hedder, som jeg brød mig om var Halloween. Altså den Rob Zombie instruerede. Dèn syntes jeg sgu pyntede lidt på genren i en tid, hvor det bare gik op i store patter (nu vel, ikke at jeg har noget imod den slags) og blod.

Han byggede stemning godt op i den film og skuespillerne lignede mennesker! Pigerne var da også smukke i filmen, men ikke på den overdrevne kunstige måde. De lignede nogle mennesker jeg syntes jeg kunne relatere til og forholde mig til...

Ikke at jeg ønsker at se en Tarantino version af hverken Halloween, Fredag d 13 eller Elm Street...så kunne det være interessant hvis han satte sig ned og sagde. Jeg vil lave en GOD gyser!

Ligesom da Hitchcock i tidernes morgen satte sig ned og sagde "What if someone made a really good one!" Og lavede Psycho!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

Plejer nu at kalde det for popgys, det der er laver fra og siden Scream og I know what you did last summer. Mangler noget Poltegeist og noget The omen gys.

Skriv ny kommentar: