Kan du huske dengang Emilio Estevez var Billy the Kid i 1988? Eller Jim Carrey gakkede ud som dyredetektiv i 1994? Hvis ikke så bare rolig: Filmselskabet Morgan Creek er på vej med reboots af “Young Guns” og “Ace Ventura”.

Se også: Siden 1980: Hollywoods mest profitable skuespiller er Emilio Estevez

Det er Deadline, der skriver, at Morgan Creek Productions skifter navn til Morgan Creek Entertainment Group, der i fremtiden vil satse alt på reboots af selskabets over 60 spillefilm – hvoraf 13 af dem strøg ind på førstepladsen på box office.

De fleste af titlerne skal genbruges i et serie-format, mens der er film-planer for “Young Guns” og “Ace Ventura”.

Morgan Creek håber på at overtale Jim Carrey til at vende tilbage som Ace Ventura, der får besøg af en ‘glemt’ søn eller datter, som tager over for Ace som dyredetektiv.

Med “Young Guns” vil man kopiere den originale succes med at hente talentfulde skuespillere, der kan blive morgendagens stjerner, som tilfældet var det med Emilio Estevez, Kiefer Sutherland og Charlie Sheen.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Er Jim Carry med i en ny Ace Ventura - i en eller anden form - så bli'r det et hit - ellers bli'r det nok nærmest umuligt at løfte arven fra Jim Carry i den serie...
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

:(
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

det lyder altså som en dårlig ide, kan som #1 siger ikke se hvem der skulle erstatte Jim Carry
Gravatar

#4 Geekalot 1 år siden

Er ingen westerns der slår Young Guns, 1 eller 2. Holder Max stadig :)
Gravatar

#5 spedisci 1 år siden

Hold. Nu. Kæft! En lorteidé!
De film er om nogen et produkt af deres tid og af de skuespillere der var med. Sådan et kalkuleret, ødelæggende move håber jeg ender i samme morads som Universals Monster-univers. Utilgiveligt!
Gravatar

#7 KEiZ 1 år siden

Og folk undre sig over der ikke er nok i biffen???

listen over pinlige re-boots er så lang og still running. det er ufatteligt man ikke mindst kan pakke det ind og fortælle ens historier men det absolut skal være, kopier af fede film fra en anden tid :(

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: