Hvilken hovedrolle-skuespiller er den bedste investering? Hvem giver flest box office-kroner retur for lønkronerne? Er det Mark Wahlberg, Tom Cruise eller måske Brad Pitt? Nej, det er såmænd 1980’er-skuespilleren Emilio Estevez.

Se også: Mark Wahlberg er verdens bedst betalte skuespiller i 2017

Det er NY Post, der skriver om en data-undersøgelse fra 1980 og frem til i dag, som har set på forholdet imellem produktions-budget og box office-gevinst.

Blandt større Hollywood-skuespillere, der har medvirket i minimum 10 spillefilm, er det måske lidt overraskende “The Breakfast Club”-skuespilleren Emilio Estevez, som er mest profitabel. For hver dollar du investerer i en Estevez-film, så får du 6,7 dollars tilbage.

På de følgende pladser hos mændene finder vi navne som Jean-Claude Van Damme, Mel Gibson, Tyler Perry og Dudley Moore.

Der findes ikke fuldstændige data for kvinderne, da de ikke så ofte som mænd spiller den løntunge hovedrolle, men ud fra de data, som findes, så udgøres top 3 af Rose Byrne, Regina Hall og Octavia Spencer.

Blandt de dårligste investeringer finder vi nogle af Hollywoods største navne. Bunden toppes af Brad Pitt efterfulgt af Johnny Depp, Robert De Niro, Hugh Jackman og Anthony Hopkins.

Det giver kun 10 cent tilbage for hver dollar, der investeres i en Brad Pitt-film.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 reneac 2 år siden

er der med regnet alt merchandise eller er det ren billet indtægt
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

#1 kun billet indtægter:)
Gravatar

#3 Justin 2 år siden

Der mangler Arnold .... ??
Gravatar

#4 eskithekid 2 år siden

Sådan Billy the kid. :)
Gravatar

#5 Kau 2 år siden

Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack Quack
Gravatar

#6 voyager 2 år siden

Det er verdensklasse <3 :D :P
Gravatar

#7 KEiZ 2 år siden

Kan det have noget med at gøre at det koster en trilliard at lave en film nu og alle skal have boxen, men det var noget andet den gang i 80'erne... billige film og småpenge i løn, og færre film at vælge imellem og dermed større publikum.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: