Han står bag action-komedier som “Kiss Kiss Bang Bang” og “Iron Man 3”. Nu er instruktør Shane Black klar med Ryan Gosling og Russell Crowe i hovedrollerne i action-komedien “The Nice Guys”. Den ‘forbudte’ red band-trailer er ude nu!

Se også: Ryan Gosling bekræfter sin rolle i “Blade Runner 2″

Her er det det umage makkerpar bestående af Ryan Goslings ynkelige undermåler og så Russell Crowes hårdtslående no bull-shit-type, der sammen efterforsker det mystiske selvmord på en pornostjerne i 1970’ernes Los Angeles, der fører duoen på sporet af en konspiration.

“The Nice Guys” får amerikansk premiere d. 20. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kaizer Soze 8 år siden

Den ser da Nice ud....
Gravatar

#2 sluppermand 8 år siden

Endelig! Har ventet på den her i alt for lang tid og traileren skuffer ikke. Det ser ud til Shane Black er tilbage i Kiss Kiss Bang Bang mode. Can't wait!

Shane Black står bag manuskripter på nogle af de mest underholdende amerikanske actionfilm, som Lethal Weapon, Last Boy Scout, Last Action Hero og min personlige favorit The Long Kiss Goodnight. Hans skarpe og hysterisk morsomme dialoger er legendariske. Tarantino gå hjem og vuk
Gravatar

#3 dfms 8 år siden

#2 Jeps :-)
Gravatar

#4 Gasivodo 8 år siden

Først blev jeg helt vild glad, nærmest euforisk:-D
Så, så jeg: sommer 2016:-(

Suk ½ år+ med min fobi for superhelte, bliver hårdt.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#5 Driver 8 år siden

Den skal ses!
Det er længe siden, vi har fået en gedigen, solid og underholdende buddy-film (måske med undtagelse af Jump Street) og hvem bedre til at levere den end faderen til de bedste buddy film (Lethal Weapon) til dato, efter min mening. Jeg glæder mig, dette er lige i Shane Blacks boldgade. Ventetiden bliver hård, ja.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: