Det har længe været et varmt rygte, at Ryan Gosling sammen med Harrison Ford skal medvirke i en central rolle i den kommende sequel til “Blade Runner”. Ford er bekræftet, og nu bekræfter Ryan Gosling så endelig sin medvirken i Denis Villeneuves film.

Se også: Roger Deakins: “Blade Runner 2” bliver sandsynligvis i 3D

Dog er Ryan Gosling ikke meget for at fortælle meget om sin rolle, men fortæller, at det var instruktør Villeneuve og fotograf Roger Deakins, som fik ham overbevist. Yderligere har han ikke at tilføje om rollen:

”Der er en chip i mig, så hvis jeg siger mere, så vil den eksplodere,” siger Gosling til Collider med humoristisk henvisning til “Blade Runner”-universet.

Den nye “Blade Runner”-film vil foregå årtier efter den første, der udspillede sig i et dystopisk Los Angeles i år 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Clint 7 år siden

Så røg lysten til at se den film.
Gravatar

#2 henrique406 7 år siden

Gosling er cool nok, det bliver lidt spændende at se ham en sci-fi film. Glæder mig til at se hvad de kan finde på i 2'eren.
Gravatar

#3 Therewillbeblod 7 år siden

Gosling = Overvuderet!

Men en flot fyr!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 Driver 7 år siden

Therewillbeblod (3) skrev:
Gosling = Overvuderet!

Men en flot fyr!

Sikker på, du har set nok af hans film? Han er mere end blot stille arketyper som i Drive. Han er fænomenal i Half Nelson og Lars and the Real Girl. Gosling er i det hele taget rigtig god til at vælge sine film og han har meget få svipsere på sit CV. Jeg kan næsten garantere, at denne heller ikke bliver en svipser. Ford, Gosling, Villeneuve og Deakins = Jeg er solgt!
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: