De sidste 10 år har budt på adskillige remakes eller genfortolkninger af gamle gyserklassikere, og således har et nyt, yngre publikum fået mulighed for at stifte bekendtskab med så ikoniske franchises som ”Texas Chainsaw Massacre”, ”Fredag den 13.” og mange andre. Nu er tiden så kommet til en genindspilning af en nyere film af slagsen – Eli Roth’s ”Cabin Fever” fra 2002.

Se også: Anmelderne er enige: “Annabelle” gyser!.

Genindspilningen vil igen handle om en gruppe unge mennesker, der på en ferietur i en øde hytte pludselig bliver inficeret med en dødbringende og kødædende virus.

Filmen vil i denne omgang blive instrueret af Travis Zariwny (“Scavengers”) og vil efter sigende ligge sig tæt op ad originalen. Faktisk så tæt at manuskriptet vil være præcis det samme som i Eli Roth’s version, hvilket en nylig pressemeddelelse skyldes, at man på den måde kan undgå en længere udviklingsproces.

Eli Roth udtaler selv, at det efter hans mening kan sammenlignes med en genopsætning af et teaterstykke, og tilføjer, at Zariwny har en ”fantastisk vision” for den nye udgave.

Hvorvidt det vil vise sig at være sandt, må biografgængerne vente noget tid til at finde ud af. Filmen, der allerede er ved at blive indspillet, har nemlig endnu ingen distributør eller udgivelsesdato på plads.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 eskithekid 9 år siden

Ka huske jeg nød den virkelig, troede det var den når folk nævnte "The Cabin in the Woods", som jeg er i gang med nu.
Gravatar

#2 Harshak 9 år siden

Jeg synes til gengæld den var lort, og noget af det mest ligegyldige jeg har tvunget mig selv igennem...
Gravatar

#3 Quantom 9 år siden

Suk..er Cabin fever allerede 12 år siden? SUk. Hvor er jeg ved at blive gammel. Kan huske jeg lå og gav min ungdomskæreste finger til disse b-gysere. Sjovt lille minde :-)
Gravatar

#4 daniel_laumann 9 år siden

Cabin Fever er jo en forfærdelig dårlig film, så et remake giver kun mening hvis filmen kan laves langt bedre. Jeg tvivler dog.
Gravatar

#5 Sweetiebellefan 9 år siden

Det ser jeg frem til.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.

Skriv ny kommentar: