Den har fået en historisk hård dom fra “Star Wars”-fans. “The Last Jedi” har således suverænt dårligste vurdering af alle “Episode”-film fra publikum hos Rotten Tomatoes. Alligevel fortryder instruktør Rian Johnson intet.

Se også: ”The Last Jedi”-instruktør: Jeg forstår skuffede “Star Wars”-fans

Der har ellers været mange kritik-punkter fra fans – dog ikke fra anmelderne, hvor flertallet elsker “Episode VIII” – men kritikken gør ikke indtryk på Johnson:

”Jeg har ikke læst eller set noget, der har fået mig til at tænke, at jeg ødelagde den, eller at jeg ville ændre noget, hvis jeg kunne. Jeg tror oprigtigt stadig på alle de beslutninger, jeg har truffet,” siger Rian Johnson til Slashfilm.

Lucasfilm står da også 100 procent bag instruktøren, der har fået til opgave at skabe en helt ny “Star Wars”-trilogi sat uden for det allerede kendte univers.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#11 MystiskeMox 3 år siden

#9 slå "fair" op LOL
Gravatar

#12 Mejse 3 år siden

#11 tja vil da påstå, at en god del af dem (sikkert mere end 50%) havde været utilfreds lige meget hvad de havde fået, for det er nu engang sådan de opfører sig, så mener nu ikke der er behov for at slå noget op :)
Gravatar

#13 MystiskeMox 3 år siden

#12
Dit udsagn er ikke andet end tomme floskler uden nogen form for evidens.

Gravatar

#14 Mejse 3 år siden

#13 lidt ligesom dit ? :)
Gravatar

#15 MystiskeMox 3 år siden

#14 Mit udsagn er underbygget af Rottentomatoes, dit er underbygget af; ja dig selv :)
Gravatar

#16 Mejse 3 år siden

#15 så rotten tomatoes har fortalt dig hvad rian johnson tænker ? eneste rotten tomatoes underbygger, er at folk ikke var glade for den, så underbygger den jo sådan set også hvad jeg sagde, at en del af star wars fans ville være utilfreds lige meget hvad :)

det er forresten ikke underbygget af mig selv, men af flere star wars fans, som selv kalder deres community umuligt at stille tilfreds, og meget toxic :)

men ja det er da min mening, ligesom din mening er din :) intet af det er underbygget af noget der kan bruges til noget i en "bevis" forstand :)
Gravatar

#17 MystiskeMox 3 år siden

#16 Du er helt væk og har åbenbart glemt diskussionens indhold, men jeg kan da godt huske dig på den - se citat herunder LOL

Og din evidensslutning er en by i Rusland.

Mejse skrev:
to be fair, er der nok noget galt med 50% af fanskaren ;)
Gravatar

#18 Mejse 3 år siden

#17 ehh nej tænker bare lidt større billede end en sætning :)

men hvis du vil holde fast i lige præcis den del, må du lige forklare mig hvordan rotten tomatoes modbeviser det ?
Gravatar

#19 MystiskeMox 3 år siden

#18 du må selv evidenslegalisere dine egne argumenter, det er ikke min opgave at modbevise hvad du kan finde på at påstå ;)
Gravatar

#20 Mejse 3 år siden

#19 eftersom det er dig der påstår rottentomatoes er dine beviser, er det jo sådan set bare dine egne beviser du skal forklare ;)

men lets brake it down, for det første modbeviser rotten tomatoes ikke om der er noget galt med 50% af star wars fans eller ej, det er slet ikke relevant i den sammenhæng, for det andet har den indtjent 1,3 millarder dollars, så med en biobillet gennemsnits pris på 10 dollars (lidt lavere men vi runder op for du ikke skal blive alt for trist) så har 130 millioner mennesker set den, så er der nok en del der har set den mere end en gang, men svært at bedømme, så lad os runde ned til 100 millioner mennesker har set den, der er 180000 bruger anmeldelser på rotten tomatoes, så 0,2 procent, så kan ikke se hvordan det beviser noget, hvis det i det hele taget var relevant ;)

Skriv ny kommentar: