Den har fået en historisk hård dom fra “Star Wars”-fans. “The Last Jedi” har således suverænt dårligste vurdering af alle “Episode”-film fra publikum hos Rotten Tomatoes. Alligevel fortryder instruktør Rian Johnson intet.

Se også: ”The Last Jedi”-instruktør: Jeg forstår skuffede “Star Wars”-fans

Der har ellers været mange kritik-punkter fra fans – dog ikke fra anmelderne, hvor flertallet elsker “Episode VIII” – men kritikken gør ikke indtryk på Johnson:

”Jeg har ikke læst eller set noget, der har fået mig til at tænke, at jeg ødelagde den, eller at jeg ville ændre noget, hvis jeg kunne. Jeg tror oprigtigt stadig på alle de beslutninger, jeg har truffet,” siger Rian Johnson til Slashfilm.

Lucasfilm står da også 100 procent bag instruktøren, der har fået til opgave at skabe en helt ny “Star Wars”-trilogi sat uden for det allerede kendte univers.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 MystiskeMox 3 år siden

#28
Der er 180.000 stemmer på Rottentomatoes så der skal altså noget til at manipulere et procentresultat på denne film.

Det er ikke nødvendigvis noget de skal sige, men de siger det og mon ikke de har ret. For de ser meget dårligere ud, hvis det viser sig at det er sket og de har løjet om det. Det er ord mod ord. Men den ene part sidder med de faktiske tal de andre gør ikke. Så må man selv vælge hvem man tror på. Og fakta er stadig at ep. 8 falder langt dårligere ud end alle de andre film.

Der er mange der er tilfredse med filmen, men vi ser altså ret mange steder at der er en hel der er utilfredse med ep. 8 så der er efterhånden et ensrettet billede der også peger den vej. Og det forklares endda særdeles i detaljer hvad der er galt med filmen af mange. Alle behøver ikke være enige i dette, men der er en del der er enige i dele af kritikken, hvorfor vi også ser den meget polemik.
Gravatar

#32 MystiskeMox 3 år siden

Responds til Rottentomatoes hacking Star Wars ep. 8:

forbes.com skrev:
Some critics and social media commenters have questioned the gap between the Rotten Tomatoes score and the ratings on other services, highlighting it as proof that there is something amiss with the Rotten Tomatoes numbers. Though Quartz and other outlets have explored how the score may be rigged, the simpler and far more credible explanation is simply that a lot of people don’t like the movie.


https://www.forbes.com/sites/robcain/2017/12/20/ro...

https://qz.com/1160551/the-rotten-tomatoes-score-f...
Gravatar

#33 Snipp 3 år siden

Jøsses hvordan i kan blive ved. Filmen er noget lort. Punktum slut
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: