Rian Johnson: Reys herkomst er et åbent spørgsmål til “Episode IX”


Kylo Ren afslørede det i “The Last Jedi”. Sandheden om Reys forældre. Eller gjorde han? Instruktør Rian Johnson afviser nu, at svaret er givet – det er op til J.J. Abrams at bestemme i “Episode IX”.

Se også: ”The Last Jedi”-instruktør om Reys forældre: Det værste svar

Så selv om Kylo Ren gav et svar om Reys forældre i “The Last Jedi”, så får J.J. Abrams lov til med “Episode IX” at bestemme, om det nu også var det endelige svar på spørgsmålet om Reys herkomst:

”Alt er endnu åbent, og jeg skriver ikke den næste film… Jeg synes, at du altid skal overveje den kontekst, hvorfra informationer bliver givet,” siger Rian Johnson til The Huffington Post.

Den kontekst, som “The Last Jedi”-instruktøren taler om, er, at Kylo Ren havde interesse i at få Rey til at føle vrede imod den ældre generation og dermed slutte sig til Kylo Ren.

Derfor er det ganske sandsynligt, at Kylo Ren talte usandt, da han angiveligt afslørede sandheden om Reys forældre.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Mads47 2 år siden

Jeg tror det bliver et af de klassiske "From a certain Point of view" blik på hendes forældre: Jeg tror bestemt stadig at de er no bodies, Average Joe og Joeline. Men det betyder ikke at det er hele sandheden Kylo Ren fortæller.
Gravatar

#12 Mejse 2 år siden

#11 kan jeg godt bakke op omkring, og helt ærligt håber jeg lidt de er nobodies
Gravatar

#13 Mads47 2 år siden

Jeg forstår heller ikke folks opråb ang. at Disney og Lucasfilm ingen plan har for denne trilogy. Det er da noget vrøvl, self har de en plan. Men man skal også huske på at den originale plan ikke længere kan lade sig gøre, da Carrie Fisher er død og de har været nød til at ændre hele deres tilgang til Episode 9. Det var en film hvor Leia ville have et meget stor og bærende rolle, ligesom Han Solo og Luke havde i de sidste to film.

De har en overordnet ide hvor trilogien starter og ender, men alt for meget planlægning kan også ødelægge en film, man er nød til at give plads til at historien selv kan udvikle sig fra film til film. Lad os nu få den sidste film i 2019, inden vi fordømmer hele trilogien. Episode 8 fulde meget godt op på Episode 7.

Mejse (12) skrev:
#11 kan jeg godt bakke op omkring, og helt ærligt håber jeg lidt de er nobodies


Det tror jeg de er, dog betyder det ikke at de ikke har en betydning. Nok bare ikke en forhøjet skæbne ala. Skywalker familien, men nu må vi se hvor det bære hen.
Gravatar

#14 Mejse 2 år siden

#13 plan har de bestemt, men det betyder jo ikke at der ikke kommer til at mangle en rød tråd, især når hver instruktør ser ud til ikke at blive "tøjlet"

Gravatar

#15 Mads47 2 år siden

Mejse (14) skrev:
#13 plan har de bestemt, men det betyder jo ikke at der ikke kommer til at mangle en rød tråd, især når hver instruktør ser ud til ikke at blive "tøjlet"


Men er det nu også tilfældet at der ikke er en rød tråd? Der er nogle små ting som ikke altid hænger særligt godt sammen, men det er bestemt ikke en ny tendens i større film serier. Se nu bare Obi-wan der ikke kan genkende R2D2 eller C3PO eller Liea der kan huske hendes mor.

Jeg synes at de argumenter der er for at Lucasfilm ikke har en plan er drastisk overdrevet og træder lidt vande. Lucas havde ingen ide om hvordan den originale trilogi ville se ud eller ende, Leia var ikke engang Lukes søster før Return of the Jedi og Vader var ikke Lukes far før Empire.
Gravatar

#16 Snipp 2 år siden

#9 det er rigtigt - som sagt så gider jeg ikke se dem, men min far hiver mig med hver gang, så han betaler. Ellers havde jeg ventet til den kom ud. De plejer at lave gode fortællende film, men de har misset angående Star Wars.

#10 Haha hovsa :D

#15 hvilket var et stort twist der gjorde filmen endnu bedre (i mine øjne) men disney har ikke rigtigt kunne gøre noget på samme niveau som de originale.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#17 Mejse 2 år siden

#15 jeg er ikke sikker på at det faktum, at Star Wars film aldrig har gjort sig meget i "planer" og røde tråde, er et argument for at der er det i de nye :)

ej heller er det et argument for at det er smart at fortsætte med det, at det virkede i den originale trilogi, betyder jo ikke det virker godt nu :)
Gravatar

#18 Mads47 2 år siden

Snipp (16) skrev:
hvilket var et stort twist der gjorde filmen endnu bedre (i mine øjne) men disney har ikke rigtigt kunne gøre noget på samme niveau som de originale.


Nej det er også ret svært at slå en af tidens største plot twists, synes dog heller ikke Disney har rigtig prøvet for den sags skyld. Der er nogle twists and turns, men ingen rigtige plot twists som vender alt på hovedet.


Mejse (17) skrev:
#15 jeg er ikke sikker på at det faktum, at Star Wars film aldrig har gjort sig meget i "planer" og røde tråde, er et argument for at der er det i de nye :)


Nu siger jeg ikke at der ikke er en rødtråd i den originale trilogi, men at ikke alle brikker var faldet på plads. Det var meningen af The Emperor ville overleve Return of the Jedi og være hoved skurken i trilogien efter og at Lukes tvilling (ikke Liea) ville blive introduceret der.

Mejse (17) skrev:

ej heller er det et argument for at det er smart at fortsætte med det, at det virkede i den originale trilogi, betyder jo ikke det virker godt nu :)


Lucasfilm har en plan for hvordan trilogien skal ende, den fan der fik lov at se TFA førtid på grund af sygdom, fik også at vide hvordan trilogien sluttet fordi han ikke ville være der til den tid. Men planen for filmen har nok ændret sig både af Carrie Fishers død og Colin Trevorrow aftrædelse fra filmen.

Men at de giver hver Instruktør plads til at lege med filmen og visse elementer er noget helt tredje. Det er jo ikke for sjov at J.J og Rian sammenarbejdet om at skabe de nye Star Wars film og hvor de gerne ville have trilogien skulle ende.

J.J Abrams on the creation of the New Star Trilogy. skrev:

No, because at that point we were sitting down and talking about where this might go, even as early on as with Michael Arndt. We were sort of plotting out, because obviously if you know up front that you’re building the pacing inside a trilogy structure, we needed to have some sense of where this saga was going without locking in on things and leaving room for creative development. But we had to have some sense of where we were going.

We don’t write a treatment but there are countless times we came up with something and said “oh, this would be so great for Episode VIII!” or “Thats what we could get to in IX!” It was just that kind of forward moving story. But we knew this had to neither be a backwards moving nostalgic trip only nor a beginning of a movie without a satisfying conclusion, and that was part of the balancing act — embracing what we have inherited and using that where and whenever possible to tell a story that hasn’t been seen yet. We also knew that certain things were inevitable in our minds but that didn’t mean it would be inevitable for whoever came in next.


Tror bestemt det er bedre for filmen at der er plads til at arbejde med materialet og at man ikke planlægger 20 film væk i et træk og ender i det makværk der hedder Marvel Cinematic Universe.

Plus nu har J.J jo allerede udtalt at Episode 9 kommer til at samle op på det hele, og ikke bare den gamle og den nye trilogi..men også prequel trilogien. Om det lykkes? det er et helt andet snak :)
Gravatar

#19 Mejse 2 år siden

#18 altså at man har en plan for hvordan noget ender er jo ikke altid det vigtigste, syntes lidt at hele journey before destination passer meget godt her :)

jeg er med på ting ændre sig, ændre bare ikke på jeg føler der mangler noget, kan stadig godt lide filmene men ja, og du er uenig og det er også fint :)

Skriv ny kommentar: