Ingen bio-premiere: Netflix køber “Ex Machina”-instruktørs “Annihilation”


Den hedder “Udslettelse” på dansk. Og det kan meget vel være det, som Netflix har i tankerne, når de tænker på biograferne. Alex Garlands ventede “Ex Machina”-opfølger “Annihilation” får ikke dansk biograf-premiere – Netflix har købt den.

Se også: Første trailer: “Ex Machina”-instruktør jagter sci-fi-svar i “Annihilation”

Det var Deadline, der allerede tilbage i december skrev, at Netflix forhandlede med Paramount om et køb af “Annihilation”.

Dengang var “Annihilation” dog stadig udstyret med en dansk premieredato d. 22. februar, men den er nu droppet – “Annihilation” får ikke dansk biograf-premiere, bekræfter den danske distributør over for Filmz.

Det får den derimod i USA, Canada og Kina, hvor aftalen ikke gælder. I Nordamerika og Kina får sci-fi-filmen med navne som Natalie Portman (“Jackie”), Oscar Isaac (“Ex Machina”), Tessa Thompson (“Thor: Ragnarok”) og Jennifer Jason Leigh (“The Hateful Eight”) premiere d. 23. februar.

Resten af verden må derimod vente 17 dage fra den amerikanske premiere, hvorefter “Annihilation” får international premiere hos Netflix.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 vclarke 2 år siden

Hva' så med Blu-ray?
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 tænker den udkommer på Blu-ray som de plejer, ser ikke det at netflix har rettighederne ændre på det.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Tja det bliver interessant at se hvilke "fantastiske" film vi så får lov at se i biografen, der hvor Annihilation ellers skulle have været. Ikke dermed sagt at Annihilation bliver fantastisk, men det er dog en film jeg var interesseret i at se i biografen.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 så er vi to men testvisningerne var gået horribelt så de har lidt opgivet den.

Skriv ny kommentar: