Til et årligt stand-up-event i New York har Ricky Gervais udtalt, at han er klar på at tage en tredje omgang som vært for Golden Globes – men er han også frisk på Oscaruddelingen?

Se også: Ricky Gervais skriver alternativ Oscar-monolog.

Til sidste års Golden Globes modtog Gervais kritik for at have gået over stregen i sin rolle som vært, hvor mange af Hollywoods stjerner blev ofre for hans til tider grove vittigheder. Men det afskrækker dog ikke komikeren.

”De har ikke officielt spurgt mig endnu, og jeg ved ikke om jeg vil sige ja. Det er meget tiltrækkende, fordi i tre timer er jeg den farligste mand i LA,” udtaler Gervais.

Gervais joker samtidig med muligheden for dobbelt-værtsrolle, hvor han både er vært for Golden Globes og for Oscaruddelingen: ”Den klarer jeg også. Jeg vil alligevel være i byen for Golden Globes. To for éns pris – jeg kan slå 20 procent af.”

Om Gervais får lov til igen at gøre Hollywoods stjerner nervøse, vil tiden vise. Den 69. omgang Golden Globes afholdes søndag 15. januar, og den 84. Oscaruddeling afholdes søndag 26. februar.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 rammy 8 år siden

Det tør de sgu ikke, men jeg håber! Så ville jeg rent faktisk gide at se Oscaruddelingen igen...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#2 elsotho 8 år siden

Det ville være fantastisk :)
Gravatar

#3 stoffer 8 år siden

Uuuuhhh, det ville være sprødt. Tør slet ikke tænke på et eventuelt aftermath.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#4 skittlez 8 år siden

Fuck hvor ville det være fantastisk. Tror godt at Golden Globe tør give ham den igen, da de sikkert har set showet igennem et par gange, og indset hvor grineren han er, og hvor lidt kontroversielt det egentligt er.

Oscar-showet må blive et andet år. Hvor gerne jeg end ville se ham, kan jeg ikke forestille mig at de lader Ratner gå p.g.a. udtalelser, og så hyrer Gervais. Det hænger sgu ikke sammen i min bog. Gervais har også lige fået skæld ud for at bruge de forkerte ord udenfor stand-up regi.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#5 Riqon 8 år siden

Lidt synd de allerede kender hans stil fra Golden Globes. Ellers kunne de måske have hoppet i fælden.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Ambus 8 år siden

Hvis ikke Gervais, så tag dog Niel Patrick Harris eller Billy Crystal!
Gravatar

#7 skittlez 8 år siden

Crystal er netop confirmed til Oscar. NPH havde ellers også været cool. Tror stadig Gervais laver en alle gode gange 3 med Globerne...
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: