Ridley Scott: “Covenant” bliver mere skræmmende end “Alien”


Opfølgeren til “Prometheus” bliver ikke for børn. Således kan instruktør Ridley Scott nu afsløre, at han går efter en R-rating for “Alien: Covenant”, hvilket betyder forbudt for børn under 17 år i USA.

Se også: ”Alien: Covenant” foregår 10 år efter “Prometheus”

Den skrappe censur vil Scott skaffe ved at lave en mere skræmmende film end tilfældet var med den originale “Alien” fra 1979. Her tænker han særligt tilbage på scenen, hvor en Alien bryder ud igennem brystkassen på John Hurts karakter:

”Jeg følte på en måde, at jeg var gået over stregen, fordi den var så ekstrem. Det vil jeg forsøge at gøre igen, bare meget værre,” siger Scott til Comingsoon.

Der bliver i alt fire “Prometheus”/prequel-film, der leder frem til Scotts originale “Alien” fra 1979. Således kommer der to yderligere forhistoriefilm efter “Covenant”, inden forbindelsen til “Alien” er skabt.

“Alien: Covenant” får premiere 30. maj i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Therewillbeblod 5 år siden

Gasivodo (10) skrev:
Forstår nu stadig ikke hvad Noomi Rapace har gjort forkert, siden hun ikke skal være mere med i alle disse efterfølgere?

Hun var, for mig, noget af det bedste ved Prometheus!


Hun gjorde det skide godt! Enig!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#12 henrique406 5 år siden

#10, #11

Både og. Enig, hun er en dygtig skuespiller. Men jeg synes hun er meget stereotyp i sin fremtoning. Det er lidt den samme mut-men-gemmer-på-et-indre-raseri ansigtudtryk hun har i alle sine film.
Så jeg synes det er fint med en ny kvindelig skuespiller til at bære alienflammen videre.
Gravatar

#13 Mads47 5 år siden

Gasivodo (10) skrev:
Forstår nu stadig ikke hvad Noomi Rapace har gjort forkert, siden hun ikke skal være mere med i alle disse efterfølgere?


Hun er da stadig på rolle listen inde på IMDB, har intet hørt om hun ikke skulle være med.
http://www.imdb.com/title/tt2316204/?ref_=nv_sr_1
Gravatar

#14 Kviesgaard 5 år siden

#13

Ifølge andre nyheder omkring Prometheus II ( eller hvad den nu hedder ), så skulle Noomi Rapaces rolle være meget mindre i den her film. Sådan som jeg lige husker det.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: