Ridley Scott har fundet tre af de skuespillere, der skal udgøre Robin Hoods hold af lystige svende i den kommende “Robin Hood”.

Scott Grimes (“Skadestuen”) skal spille Robin Hoods nevø Will Scarlet, der er behændig med et sværd, mens Kevin Durand (“Lost”) har fået rollen som den “store” Lille John.

Alan Doyle, der er forsanger i det canadiske band Great Big Sea, er blevet castet i rollen som Alan a Dayle, der får brug for hjælp, da hans sande kærlighed tvinges til at gifte sig med en anden mand.

Optagelserne til “Robin Hood”, hvori Russell Crowe spiller Robin Hood og Cate Blanchett hans udkårne Lady Marian, går efter planen i gang til april.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lady Arwen 13 år siden

YES lykke elsker Scott Grimes! Han er bare helt fantastisk, håber at han begynder at være med i flere film nu hvor Skadestuen er ved at være slut! :)
Doctor Who <3
Gravatar

#2 tetsuo 13 år siden

Er Will Scarlet ikke Robin Hoods halvbror og ikke nevø?
Gravatar

#3 steadi07 13 år siden

Det er jo Malarkey:D
Gravatar

#4 BN 13 år siden

#3:

Nej, i de ældste historier og viser om Robin Hood er Wíll Scarlet hans nevø. Det har de så ændret i den filmatisering, hvor Kevin Costner spiller Robin, således at Will Scarlet i den film i stedet er Robins halvbror.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 CoolHandLuke 13 år siden

Critters!!!!

Skriv ny kommentar: