Robert Downey Jr. forklarer: Derfor skred jeg fra “Avengers”-interview


Forleden bragte Filmz en video, hvor en vred Robert Downey Jr. forlod et “Avengers: Age of Ultron”-interview med Channel 4 News, da spørgsmålene begyndte at omhandle Iron Man-skuespillerens fortid med fængsel og stoffer. Nu forklarer han til radioværten Howard Stern, hvorfor interviewet gik over grænsen.

Se også: Video: Robert Downey Jr. forlader pinligt “Avengers”-interview

Robert Downey Jr. forstår ikke, at journalisten ville lave et kritisk interview, og forklarer at han hader ”antagelsen om, fordi man sætter sig ned til et interview, at så skal man forulempes, som var man en børnelokker, der stiller op som borgmester,” siger den karismatiske skuespiller og fortsætter:

Jeg er en af dem, der går ud fra, at der er nogle sociale spilleregler tilstede. Vi er ved at markedsføre en superheltefilm, mange unge vil se den, og det har ikke noget at gøre med din klamme, mørke dagsorden,” siger Downey Jr. med henvisning til journalisten Krishnan Guru-Murthy.

Du kan gense det kontroversielle interview nedenfor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 stokkeprygl 6 år siden

Kan godt ske journalisten ikke burde havde spurgt ind til den slags, men så kunne han på en fin elegant måde havde sagt han ikke ville svare på den slags spørgsmål.

I stedet fik Robert Downey Jr. vist sig som en klassisk hollywood krukke, hvilket nok ikke var hensigten.
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

#1 er da godt nok ikke det syndpunkt jeg får af det, tvivler jeg også på andre har fået.
Gravatar

#3 fazz 6 år siden

Jeg ser det som at intervieweren hiver frem i noget som Downey Jr. ikke har problemer om at snakke om normalt, men i et forum hvor han ved der er mange børn der ser op til ham ønsker han ikke snakke om denne del af hans fortid på daværende tidspunkt. Efter min mening gør Downey jr. det helt rigtige først viser han med sit kropsprog og hentydninger at han ikke vil ind på det. Og derefter ser han på sin assistent som tager beslutningen hurtig og siger farvel før det bliver et dumt interview.
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#4 stokkeprygl 6 år siden

Ligemeget hvad, så bliver output jo at det kommer til at virke krukket. Ikke at jeg tror han er det, kender ikke manden udover fra film jo.
Gravatar

#5 arnem 6 år siden

#4

Det er da ikke ligemeget hvad. Jeg synes han virker som en mand med integritet.

Det ville være krukket hvis de spurgte til hans tøj, og han så forlod interviewet. Eller hvis nu de ikke kunne lide filmen, og han så reagerede fjollet.

Det her er en total passende reaktion, og jeg har heller ikke oplevet andre der synes han virker krukket.
Gravatar

#6 stokkeprygl 6 år siden

Selvfølgelig er det krukket at smutte fra et interview fordi man ikke kan lide spørgsmålene. Om man så bruger "wont somebody please think of the children" som et valid argument.
Gravatar

#7 arnem 6 år siden

#6

Definition på krukket: "skabagtig eller påtaget unaturlig i væremåde eller i den måde man taler på, ofte for at virke fin eller for at behage nogen"

Påtaget? Unaturlig?

Det er en fuldstændig oprigtig reaktion, der hverken er påtaget eller unaturlig. Det er per definition ikke krukket.

Det er ikke handlingen, men baggrunden, konteksten og motivationen for handlingen der definerer om den er krukket eller ej.

Det er ikke krukket i sig selv at forlade et interview.
Gravatar

#8 Captain Marvel77 6 år siden

jeg har fuld forståelse for RDJ måde at gå ud af interviewet på.
Gravatar

#9 vclarke 6 år siden

Min sympati ligger 100% hos RDJ i denne her sag.
Gravatar

#10 knx 6 år siden

Hvordan fanden er det der krukket? Enhver der har tilbragt bare 2 minutter i selskab med andre mennesker, kan da se og høre på hans svar og kropssprog, at han ikke bryder sig om den retning dette interview tager.

Skriv ny kommentar: