De første minutter af promotion-interviewet for “Avengers: Age of Ultron” imellem Robert Downey Jr. og Channel 4 News gik, som de skulle. Men så tog samtalen en drejning, der betød, at Iron Man-skuespilleren forlod seancen.

Se også: Spoilervideo: Det har “Star Wars” og Marvel tilfælles

Journalisten Krishnan Guru-Murthy ville gerne spørge ind til stjerneskuespillerens tidligere udtalelser om politik, hvilket Downey Jr. gled af på, men da hans brogede fortid vedrørende narkoproblemer og tiden i fængsel blev bragt på banen, så blev det for meget for Robert Downey Jr., der rejste sig og gik sin vej.

Hvis du ikke gider se hele interviewet, så spol fire minutter ind i samtalen, hvorfra den går helt galt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Geekalot 9 år siden

Journalisten er fame også for dum, RDJ siger til ham, der er om filmen de skal snakke, og den anden bliver ved med at gå ind til RDJ`s tidligere krise. Godt forstå RDJ vælge at gå før tid.
Gravatar

#2 Kviesgaard 9 år siden

Måske heller ikke så fedt, at få rippet op i fortidens fejltagelser med mere?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Captain Marvel77 9 år siden

latterlig nar, og her menes journalisten ...jeezz, lad dog fortid være fortid og leve i fremtiden, ....
Gravatar

#4 Silver666 9 år siden

Robert Downey er sgu da halv arrogant der du har en fortid stå da forfanden ved den.
Sådan forgår mange film promotion interviews altså at der bliver spurgt personlige spørgsmål.
Gravatar

#5 Mads47 9 år siden

#4 Hvad har hans personlig fortid, med stoffer og alkohol at gøre med promovering af Avengers Age of Ultron?, intet. RDJ siger meget roligt og høfligt at det ikke er relevant, syndes også han udviser det samme når han går sin vej. Det er fint han spørg, men manden må jo forstå at hvis han ikke vil snakke om noget der ikke er relevant for filmen, så skal han lade det ligge. Det er jo ikke fordi at RDJ ikke har snakket om det til døde.

Det sjove er det er ikke første gang af Journalisten gør den slags, eks. et interview med Quentin Tarantino

Krishnan Guru-Murthy er en klaphat, som ikke kender sig eget niveau.
Gravatar

#6 arnem 9 år siden

Det er en utrolig relevant nyhed det her.
Gravatar

#7 Den fede 9 år siden

Silver666 (4) skrev:
Robert Downey er sgu da halv arrogant der du har en fortid stå da forfanden ved den. Sådan forgår mange film promotion interviews altså at der bliver spurgt personlige spørgsmål.


Nej de gør ej. Medmindre man sigter efter at afslutte dem før tid. Det her er et skoleeksempel i, hvordan man ødelægger et interview ved at liste sin egen agenda ind til sidst. Robert Downey er høflig hele vejen, og advarer ham endda, og alligevel bliver spaden ved med at grave i noget, der er fortid. For fucks sake, manden har snakket ud om det her så mange gange, så lad dog fortid være fortid og brug de få minutter du har på årsagen til at han overhovedet er der.
Gravatar

#8 PederLyager 9 år siden

Journalisten er ikke ansat af og skal ikke stå til ansvar for RBJ. Han er ansat af Channel4 og skal søge at lave et produkt, som er relevant for deres seere. Ved ikke med jer, men jeg gider ikke se interviews hvor den såkaldte journalistik handler om at tale stjernerne efter munden. Måske følte journalisten og hans redaktion det samme... Så hellere prøve at røre lidt op i det, så der er bare en minimal chance for, at der kommer noget interessant ud af det. For det gør der jo alligevel sjældent. Derimod er det typisk rent skuespil - so to speak - hvor stjernen har en agenda, som siger mere om marketingsteamet end ham som person.

Det her er bare endnu et eksempel på en meget skæv magtbalance, hvor AAA-stjernerne og deres marketingsteams - qua deres status - nærmest forventer at kunne benytte pressen som en filterløs kanal. Sådan spiller klaveret ikke på nogen som helst medier, der har bare lidt selvrespekt... Og ja, respekt for den journalistiske opgave, som jo er at repræsentere virkeligheden på en retvisende, oplysende måde.
Film-elsker
Gravatar

#9 Den fede 9 år siden

PederLyager (8) skrev:
Journalisten er ikke ansat af og skal ikke stå til ansvar for RBJ.


Nej, og Robert Downey er ikke ansat til at booste Channel4's seertal. Hele idéen med presse-junkets er, at man snakker om den film, det handler om. Det ved skuespilleren, og det ved journalisten, så selvom jeg er enig med dig i journalistens opgave generelt, så skyder du helt forbi her. Journalisten har selv accepteret vilkårene fra start, og han får jo ikke en sviner men et høfligt nej tak, og det er Downey lige så vel i sin fulde ret til.

Men det der bør være åbenlyst for alle (undtagen dig åbenbart) er da, at idiotien graver i noget, som netop IKKE er relevant. Hverken journalistisk eller i det hele taget, idet Downey har snakket om det her i utallige interviews. Han har netop spillet efter deres klaver. Masser af gange. Og så forstår jeg sgu godt, han efterhånden er træt af at snakke i datid.
Gravatar

#10 PederLyager 9 år siden

Mit indlæg var ment som en provokation til alle, der mener, man bare skal acceptere forlorne formater som dette. Ærlig talt kunne journalisten lige så vel have brugt sin nøje afmålte tid på at lægge en dej i en tophat som at spilde sin og seernes tid på den slags overkontrollerede interviews.

... Og ja, RDJ er i den grad i sin gode ret til sit "nej tak"... Hvor har jeg sagt andet? Både ham og journalisten er fanget i en forfladigende kommerciel struktur, som bringer et ufatteligt ligegyldigt slutprodukt med sig, så jeg kan kun tilskynde, at de skrider. Derudover er det da ikke datid at snakke om, hvor han nu er mht. noget der tidligere har været et personligt problem. Ligegyldigt om han måske/måske ikke er på ret køl, er det vel en del af ham, som meget vel kan have sat spor, der er relevant for hans person i dag og således også kunne relateres til hans oplevelse med den nye film (hverken du eller jeg kender af gode grunde ikke den præcise motivation bag spørgsmålet.. Eller hvad han havde planlagt at følge op med)
Film-elsker

Skriv ny kommentar: