Der har i den seneste tid været tvivl om, hvorvidt Robert Downey Jr. ville påtage sig rollen som Iron Man igen efter “Iron Man 3”, idet skuespilleren følte, at han var ved at være for gammel til fortsat at være actionhelt.

Se også: Robert Downey Jr. overvejer at pensionere Iron Man.

Det er dog nu officielt, at Downey Jr. trods sine forbehold vil være tilbage i sadlen igen i både “The Avengers 2” og “The Avengers 3”.

Det forventes, at Downey Jr. endegyldigt vil lægge rustningen på hylden efter “The Avengers 3”, idet han på det tidspunkt vil være 53, medmindre Marvels filmplaner ændres i mellemtiden.

Tiden vil vise, om Marvels planer om at videregive rollen i bedste James Bond-stil bliver til noget eller ej. Hvis det ikke er tilfældet, kommer vi næppe til at se en “Iron Man 4”, som tingene ser ud nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 Slettet Bruger [3251416362] 11 år siden

#8 -

Jeg tror ikke helt, at du har fanget fidusen ved Hollywood - det er først og fremmest en forretning, der går ud på at tjene penge.

Tjener man ikke store summer, vil man naturligvis satse på det forholdsvis sikre, fx. remakes, velkendte stjerner mv. og der ligger et ret stort stykke arbejde bag at finde ud af hvordan man henter penge ind.

Dertil kommer, at Hollywood jo ikke er ét firma, men mange firmaer, så fordi Disney/Marvel bruger 200 millioner dollars på en film, betyder jo ikke, at et andet produktionsfirma ikke forsøger at lave den næste film i rækken af den type, som du efterlyser, der i øvrigt ikke er superbillige film.

Der hvor hunden ligger begravet er, at Disney/Marvel har penge på kontoen nu, fordi "Avengers" og "Iron Man 3" har tjent åndsvagt mange penge og lur mig om det ikke kan oversættes til, at pengene sidder lidt løsere til mindre og lidt mere risikable projekter hos Disney/Marvel, fordi de netop har nogle film i produktion, som er potentielle super-cash-cows.

Så vær sur alt hvad du har lyst, men det gavner små film, at store film tjener styrtende med penge, fordi så betyder et budget på 30 millioner dollars ikke alverden i det store billede. Sådan et budget er dog svært at have med at gøre, hvis man sidder i et firma, hvor man har en del film, som enten taber penge eller kun præcis tjener sig selv ind.
Gravatar

#12 Ispep 11 år siden

#11

Helt enig!
Gravatar

#13 SublimeKen 11 år siden

#8

Marvel Studios laver ikke andet end superheltefilm... Hvis de stoppede med at lave superheltefilm ville det IKKE betyde flere film ala Seven eller Shawshank Redemption, siden det ikke er den type film de beskæftiger sig med, heller ikke hvis de havde tiden eller pengene til det!!.... Tilgengæld vil deres fortsættelse i denne genre betyde at der er potentiale for mindre og mere originale filmatiseringer baseret på nogle måske mindre kendte Marvel tegneserier i fremtiden.
Gravatar

#14 Mister Marvel 11 år siden

Så la da vææ mæ att se ænn (sagt og skrevet på synnejysk)

could´n resist, sorry:-)

Men godt vi nu ved at han (RDJ) forsætter, men gad vide hvad fremtiden så vil bringe, fordi tony stark kunne jo ´´ende ´´ på forskellige måde, han kunne dø, han kunne trække sig tilbage, eller rejse væk fra jorden, mulighederne er der nok af.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#15 De4_Kia 11 år siden

Selvom jeg havde forventet at han ville sige ja til at forsætte, så er nyheden stadigvæk en lettelse, for selv om jeg ikke var alvorligt bange for at RD Jr. ville stoppe, så frygtede jeg det da alligevel en lille smule. Så ja jeg er da lettet over nyheden :)

Ser frem til the Avengers 2 og 3, og hvem ved måske ser vi kan også i en Iron-Man 4 :)
RD Jr. er Iron-Man i mine øjne, og indtil videre kan jeg ikke se hvem der kan erstatte ham.
Gravatar

#16 Mister Marvel 11 år siden

næææ, det er rigtigt nok :-)
Men rent ´superhelte-mæssigt ´kunne war-machine sagtens overtage hans plads som IM. , men nok kun i en enkelt film, ville jeg forstille mig.

Men glæder efterhånden godt til Iron-man 3 på dvd:-) Skulle komme i slutningen af august .
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#17 MonsTruz 11 år siden

#8
Så fordi du ikke kan lide dem, så må andre heller ikke nyde dem eller..?

Men fedt at han forsætter. Han er virkelig blevet indbegrebet af Iron Man
Gravatar

#18 Carmul 11 år siden

#11 This!
Gravatar

#19 Alex- 11 år siden

Snipp (6) skrev:
Jeg glæder mig sgu nu endnu mere til justice league. Håber den smadrer avengers crap.


Forholdstvist umuligt eftersom Avengers havde 6 mere eller mindre succesfulde film bag sig, hvor Justice League kun har Superman og Green Lantern, hvis man skal stole på rygterne om at Batman ikke bliver bygget over Nolans Batman.
Så Avengers havde en længere forhistorie bag sig som gjorde den interessant, hvilket Justice League ikke får på samme måde.

Det er både synd og underligt at vi ikke har set mere fra DC. Jeg er en af de få som godt kunne lide Green Lantern som søndags-popkorn-film, så for min skyld måtte de gerne skyde en The Flash, Aquaman, Cyborg og Wonder Woman film ud i samme stil, så vi havde bare lidt forhistorie.

OT: rigtig fed nyhed, frygtede virkelig en ny Tony Stark, RDJ har formået at give karakteren sjæl i et format man sjældent ser, som ikke kan gøres efter + kemien mellem karakterene i Avengers fungerer ligeledes upåklageligt.
Gravatar

#20 Slettet Bruger [3071662883] 11 år siden

#11 Som George Clooney engang sagde, så er det nødvendigt at lave film som "Ocean's Eleven," da det giver pengene til at kunne lave film som "Good Night, and Good Luck."
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.

Skriv ny kommentar: