Robert Downey Jr. skal spille skattejæger


Warner Bros. har hyret “Pirates of the Caribbean”-forfatteren Terry Rossio til at skrive manuskriptet til adventurefilmen “Yucatan”. Og Robert Downey Jr. skal spille filmens hovedrolle. Det skriver Deadline.-com.

Se også: Robert Downey Jr. medvirker i “Captain America 3″

Historien handler om en skattejæger, der leder efter uvurderlige Maya-skatte på Yucatan-halvøen nær Mexico. Manuskriptet blev originalt skrevet af den ikoniske skuespiller Steve McQueen tilbage i 1960’erne, der havde planer om selv at spille hovedrollen i historien.

”At overtage et McQueen-projekt og prøve at få en idé om, hvordan han ville have lavet det i dag, er både udfordrende og spændende,” siger Robert Downey Jr.

Warner Bros. og Robert Downey Jr. har et godt samarbejde kørende for tiden. Verdens bedst betalte skuespiller og det amerikanske filmselskab har nemlig allerede tre andre film i støbeskeen: det handler om “Pinocchio”, “Perry Mason” og den tredje “Sherlock Holmes”-film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 monzoon 6 år siden

Det lyder spændende!
to infinity and beyond!
Gravatar

#2 Kviesgaard 6 år siden

Oh en tredje Sherlock Holmes film? Jeg siger jadak. Skattejægerfilmen lyder også interessant.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Mads47 6 år siden

En tredje Sherlock film?, det må jeg nok sige. Regnet ikke med der kom flere, man har jo ikke hørt noget ang. en tredje film. Så det vil jeg se frem til!

Når ja, en adventure film lyder da også fint :)

Skriv ny kommentar: