Robert Pattinson og ‘Smile’-instruktør Parker Finn samarbejder om genindspilning af 80’er-gyserfilmen ‘Possession’. Den nye version af den psykologiske overnaturlige gyserfilm fra 1981 har udløst en budkrig, som i øjeblikket er i gang.

Finn har stille og roligt slået sig sammen med Robert Pattinson for at genindspille ‘Possession’, kultklassikeren fra 1981, som er en psykologisk overnaturlig gyserfilm skrevet og instrueret af den polske filmskaber Andrzej Zulawski.

Projektet har fanget Hollywoods opmærksomhed, og en budkrig er brudt ud mellem A24, Netflix, Paramount, Sony og Warner Bros. Processen er i de tidlige stadier med møder, der finder sted i denne uge ifølge kilder, og andre selskaber kan muligvis også komme ind i kampen.

Finn er tilknyttet som manuskriptforfatter, instruktør og producer via sit produktionsselskab Bad Feeling. Pattinson producerer via sit produktionsselskab Icki Eneo Arlo; hans skuespilinvolvering vil blive afklaret senere, efterhånden som manuskriptet og tidsplanerne udvikler sig. Også producerende er Vertigo Entertainments Roy Lee, der hjalp med at producere Zach Creggers gennembrudsfilm ‘Barbarian’.

‘Possession’, der foregår i Vestberlin, havde Sam Neill i hovedrollen som en spion, der vender hjem fra felten til sin kone (Isabella Adjani) og deres søn. Alt er ikke roligt på hjemmefronten, da konen beder om skilsmisse, og parret derefter falder ind i en destruktiv cyklus, der ikke kun inkluderer utroskab og forsømmelse, men også udvikler sig til mord, en tentaklet rumvæsen og dobbeltgængere.

Filmen var Zulawskis meditation over ægteskab, skrevet som en reaktion på hans eget skrantende ægteskab. Filmen, der var en international samproduktion mellem Frankrig og Tyskland, var ikke en succes eller særligt velmodtaget, da den blev udgivet, men den opnåede kultstatus på grund af filmskaberens fulde engagement i præmissen og blev senere genvurderet.

Modtagelsen af pitchene har været ekstremt positiv, med ledere, der taler om den “skøre” og “ude af denne verden” historie, men også dens stærke kommercielle potentiale. Hvordan man skal markedsføre den endelige film, er også en del af samtalerne.

Efter at have lavet et par kortfilm debuterede Finn med spillefilmen ‘Smile’, som blev den største gyserhit i 2022 og indtjente over $216 millioner på verdensplan.

Pattinson har ikke været set på det store lærred siden ‘The Batman’ i 2022 og vender tilbage i januar 2025 med Bong Joon Ho’s ‘Mickey 17’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: