Efter at have arbejdet med store instruktører som Christopher Nolan og Denis Villeneuve tilføjer Emily Blunt nu Steven Spielberg til sin imponerende liste af samarbejdspartnere.

Blunt er i tidlige forhandlinger om at medvirke i Spielbergs næste film, har The Hollywood Reporter bekræftet.

Den endnu unavngivne Universal Pictures-film er skrevet af David Koepp, som tidligere har arbejdet med Spielberg på ‘Jurassic Park’, ‘The Lost World: Jurassic Park’, ‘War of the Worlds’ og ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’.

Universal har sat premieredatoen til den 15. maj 2026, hvilket markerer Spielbergs første sommerudgivelse i et årti siden ‘The BFG’ i 2016.

Der er ingen plotdetaljer tilgængelige for projektet, men det beskrives som en begivenhedsfilm, en genre som Spielberg var med til at opfinde med film som ‘Jaws’ og ‘Indiana Jones.’

Spielberg har vundet tre Oscars, herunder for bedste instruktør og bedste film for ‘Schindler’s List’, og for bedste instruktør for ‘Saving Private Ryan’. Han var sidst i biograferne med den autobiografiske ‘The Fabelmans’ for Universal. Kristi Macosko Krieger vil producere den nye film.

Blunt modtog en Oscar-nominering for Nolans ‘Oppenheimer’, og var sidst i biograferne som hovedrollen i ‘The Fall Guy’, begge for Universal. Hun havde også en stemmerolle i hendes mand John Krasinskis børnevenlige film ‘IF’ denne sommer.

I den nærmeste fremtid spiller hun over for Dwayne Johnson i A24-filmen ‘The Smashing Machine’, som i øjeblikket er under produktion.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: