Robert Redford er færdig med skuespil.

Robert Redford har bekræftet, at bankrøveri-filmen “The Old Man & the Gun” bliver hans sidste film som skuespiller.

Den 81-årige skuespiller mener, at det er på høje tid :

“Aldrig sig aldrig, men jeg har mere eller mindre konkluderet, at det vil være det for mig i forhold til skuespil, og jeg vil bevæge mig mod pensionering efter dette, fordi jeg har gjort det siden jeg var 21. Jeg tænkte ‘tja, det må være nok’ og hvorfor ikke stoppe med noget som er muntert og positivt,” siger Robert Redford til Entertainment Weekly.

Robert Redford blev nomineret til en Oscar for hans rolle i “Sidste stik” med Paul Newman fra 1973 og er derudover blandt andet kendt for hans roller i “Butch Cassidy and the Sundance Kid” (1969) og “Alle præsidentens mænd” (1976).

Redford har senere i hans karriere også instrueret film – blandt andet “Ordinary People” fra 1980, som han vandt en Oscar for, og “Quiz Show” fra 1994, der både skaffede ham en ‘Bedste film’-nominering og en ‘Bedste instruktør’-nominering.

I den sammenhæng blev Redford spurgt, om han har tænkt sig at fortsætte med at instruere film, hvilket han ikke helt vil udelukke:

Det får vi at se.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 5 år siden

Respekt for en gigant.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 nathue 5 år siden

Ligefrem færdig?! Han stopper jo bare.

Der er lige lovlig meget EB/BT over den overskrift! Nå ja, det er jo ikke noget nyt på Filmz. Det har vi efterhånden vænnet os til selvom det skurrer hver gang.
Gravatar

#3 nathue 5 år siden

Færdig signalerer noget lidt andet. At der er omstændigheder, der forhindrer én i at fortsætte. At man er dømt ude. Udelukket fra noget. Ikke må. Ikke kan.

Men ja, det LYDER sikkert bedre og har mere clickbait potentiale.

Skriv ny kommentar: