“Mortal Engines” kan ende som større flop end “Robin Hood”.

Med en amerikanske åbning på ni millioner dollars lignede “Robin Hood” årets store flop blandt film med et blockbuster-budget – læs om det her.

Men “Robin Hood” er nu blevet undergået af den Peter Jackson-producerede “Mortal Engines”, der er åbnet med et billetsalg på 7,5 millioner dollars i USA.

Dermed kan “Mortal Engines” meget vel ende med at få vanskeligt ved at tjene sit budget på op i nærheden af 150 millioner dollars hjem igen, skriver The Wrap.

Globalt har “Mortal Engines” dog lidt bedre fat med en åbning på 42 millioner dollars sammenlignet med 23 millioner dollars til “Robin Hood”.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Mejse 4 år siden

#10 det er det søreme heller ikke :)

men det er jo naturligt nok, tonsvis af film bliver jo betragtet og omtalt som blockbusters før de får præmiere, hovedsageligt på grund af store budgetter og dertil forventet stor indkomst, så det er hvad et blockbuster budget er, og nej det er ikke noget han har opfundet, det er sådan det er blevet brugt om end fejlagtigt i årevis :)

så det er bare forskellen på brugen og definitionen af ordet :)

#12 ahh det var det jeg havde læst før :D mente nok det var sådan det blev brugt. så kan man jo diskutere hvilken "ordbog" der er mest rigtig men det er formålsløst :D
Gravatar

#12 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#10 Din definition er ganske korrekt den oprindelige. Siden er begrebet muteret i to retninger - form/intention og resultat, som beskrevet her https://www.vocabulary.com/dictionary/blockbuster

"A blockbuster is a Hollywood movie that's made with a large budget and big stars. A true blockbuster is extremely popular and brings in a lot of money."
Gravatar

#13 Justin 4 år siden

#10
Held og Lykke med at overbevise mejse om noget som helst

#12
Som du selv skriver
“ A true blockbuster is extremely popular and brings in a lot of money."”
Altså kommercial succes
Gravatar

#14 Gorman 4 år siden

Justin (13) skrev:
#10
Held og Lykke med at overbevise mejse om noget som helst


Okay. Justin, husk at feje for egen dør :) Hvornår har du sidst via en kommentar her i forum skiftet standpunkt, endsige overhovedet overvejet en anden vinkel end den du først har skrevet? Jeg kan ikke erindre det men oplys det gerne.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#15 Mejse 4 år siden

#14 endnu bedre bliver det så når han kommer med den dumsmarte kommentar EFTER jeg har anerkendt jeg tog fejl :D

Skriv ny kommentar: