Han har ikke haft et nemt liv. Roman Polanski overlevede jødeforfølgelserne under 2. verdenskrig, hvor moderen blev myrdet i Auschwitz. I 1969 blev Polanskis gravide kone, Sharon Tate, så myrdet af Charles Mansons sekt. Nu skal den del genfortælles i Quentin Tarantinos næste film.

Se også: Leonardo DiCaprio i første rolle efter Oscar: Siger ja til Quentin Tarantino

Roman Polanski skal endda selv medvirke i Tarantinos ‘Manson’-film. Eller rettere karakteren Roman Polanski, der ifølge Variety-journalisten Justin Kroll skal spilles af en autentisk polsk skuespiller.

Quentin Tarantino vil dog ikke lade Tate-mordet være det centrale i filmen, men derimod skal Manson-mordene fungere som en ramme for en fortælling om en tv-skuespiller og en stuntmand, der begge forsøger at få et gennembrud i Hollywood.

Karakteren Roman Polanski bliver dog efter sigende central i filmen, hvorfor Polanski altså sandsynligvis får mulighed for at genopleve sin personlige tragedie i biografen, hvor Margot Robbie er i spil som modelkonen, Sharon Tate.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Snipp 4 år siden

Baaah utroligt Quentin Tarantino kan lide den pædofile mand.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Squeszh 4 år siden

Snipp (1) skrev:
Baaah utroligt Quentin Tarantino kan lide den pædofile mand.


Nu er det jo ikke Polanski selv der er med i filmen. Selvom det er det der står i Fejlgaards click-bait overskrift.
Han skal jo spilles af en anden skuespiller... Og han er jo lidt svær at komme udenom, i historien om Manson mordene, eftersom hans højgravide kone, var et af ofrene.
Gravatar

#3 Snipp 4 år siden

#2 My bad - men alligevel har Quentin Tarantino udtalt sig og forsvaret Roman.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: