Instruktøren Ron Howard, der har stået bag populære film som “Da Vinci mysteriet” og “Et smukt sind”, har siden starten af året arbejdet på at bringe Stephen Kings “Det mørke tårn”-bogserie til live både på film og som tv-serie.

Se også: Stephen Kings “Det mørke tårn” bringes til live.

“Det mørke tårn” er indtil videre på syv bind og omhandler revolvermanden Roland Deschain, der igennem fortællingen søger efter tårnet som, han mener, vil give ham de svar, han ønsker.

Imens det stadig er uvist, præcist hvornår Roland og tårnet vil blive bragt til live på det store – og lille – lærred, så har Howard nu udtalt sig om, hvilke skuespillere han overvejer til rollen som revolvermanden. Iblandt disse er “Ringenes herre”-stjernen Viggo Mortensen højt på listen, da Howard ved, at han er en fan-favorit.

Udover Mortensen kigger Howard desuden på Hugh Jackman, Daniel Craig og John Hamm. Hvorvidt nogen af skuespillerne har interesse i rollen eller ej er endnu uvist.

Hvis ikke Viggo, hvem ville så være perfekt til rollen som Roland? Klik på ‘kommentarer’ herunder, og diskuter i forummet.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#11 MMB 13 år siden

Kan folk anbefale serien på bog?
Gravatar

#12 Bobby Singer 13 år siden

Spark Howard ned fra instruktørstolen og få fat på Frank Darabont!
Idjit
Gravatar

#13 oreen 13 år siden

#11 Jeg fik den anbefalet som lydbog (engelsk - unabridged) - hvilket ellers aldrig er noget jeg gør mig i - og jeg blev ikke skuffet.
Gravatar

#14 oreen 13 år siden

#12 Wow, den havde jeg ikke overvejet. Jeg melder mig ind under den fane. Et spændende valg.
Gravatar

#15 PedeMeister 13 år siden

Foeller (11) skrev:
Kan folk anbefale serien på bog?

Helt klart! Det er en meget spændende serie!

Jeg kan sagtens forestille mig Viggo Mortensen i den rolle.
Gravatar

#16 simonselvfed 13 år siden

Det her kommer til at gå galt, men jeg håber Viggo kommer med, så han kan rette skuden lidt op. Han siger sikkert nej. Howard skal have heldet på sin side, han er ikke ligefrem brilliant.
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#17 Winter999 13 år siden

#2 Partly right and partly wrong... "On November 10, 2009, King announced he was writing a new Dark Tower novel titled The Wind Through the Keyhole. King stated it will take place between the fourth and fifth installments."

"Indtil videre" er nok ret godt ramt. :P

Viggo bring it on, lyder som et rigtig godt valg. Bare ikke Daniel Craig...
Gravatar

#18 Riqon 13 år siden

Det plager mig, at Ron Howard er så forudsigelig. Det samme kan man sige om valget af Viggo Mortensen. Så overrask os dog! (Sagde Viggo for resten ikke noget om, at han ikke gider lave flere film?)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#19 LasseUk 13 år siden

Ron Howard var dog et forfærdeligt valg til instruktørrollen på DT. Han er så kedelig og mainstream, og DT bøgerne er alt andet end mainstream.

Viggo bring it on, lyder som et rigtig godt valg. Bare ikke Daniel Craig...


Jeg mener nu faktisk at Daniel Craig passer intet mindre end perfekt til rollen. Det vejrbidte ansigt og de hjemsøgte blå øjne, og så er manden jo bare mega dygtig. Ikke at Viggo ikke er det, jeg tror bare man ville komme til at sammenligne for meget med LotR.

Men igen, forfærdeligt valg af Ron Howard som instruktør. Få ham dog smidt ud og ansat... ja, ligegyldigt, alle andre end ham! (Lige med undtagelse af Brett Ratner måske).
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#20 Movie Lover 13 år siden

Helt klart med Mortensen. Hvis ikke vil jeg håbe på Daniel Crag.

Skriv ny kommentar: