Instruktøren Ron Howard, der har stået bag populære film som “Da Vinci mysteriet” og “Et smukt sind”, har siden starten af året arbejdet på at bringe Stephen Kings “Det mørke tårn”-bogserie til live både på film og som tv-serie.

Se også: Stephen Kings “Det mørke tårn” bringes til live.

“Det mørke tårn” er indtil videre på syv bind og omhandler revolvermanden Roland Deschain, der igennem fortællingen søger efter tårnet som, han mener, vil give ham de svar, han ønsker.

Imens det stadig er uvist, præcist hvornår Roland og tårnet vil blive bragt til live på det store – og lille – lærred, så har Howard nu udtalt sig om, hvilke skuespillere han overvejer til rollen som revolvermanden. Iblandt disse er “Ringenes herre”-stjernen Viggo Mortensen højt på listen, da Howard ved, at han er en fan-favorit.

Udover Mortensen kigger Howard desuden på Hugh Jackman, Daniel Craig og John Hamm. Hvorvidt nogen af skuespillerne har interesse i rollen eller ej er endnu uvist.

Hvis ikke Viggo, hvem ville så være perfekt til rollen som Roland? Klik på ‘kommentarer’ herunder, og diskuter i forummet.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#21 Movie Lover 13 år siden

ja
Gravatar

#22 Gasivodo 13 år siden

#5 For hulen da, den knægt begynder at ligne sit ophav?! Han kunne næsten slippe af sted med; den unge Roland Deschain i IV?

Hyl! Vent ti år og lav den med 'knajten'. Skal nok holde mig i live!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#23 D-Law 13 år siden

Viggo vil være det bedste kast i mine øjne - han har staturen til både at virke menneskelig og som det overmenneske han et sted skal spille.

bring it on

Ron Howard - hvis han tager udgangs punkt i marvels tegneserie omkring det mørke tårn, så skal han jo ikke selv lave storybord, og så kan det vel næppe gå galt med så god en historie!
Gravatar

#24 Stilund 13 år siden

#11

bøgerne er helt vildt fede. Så en sand vinder vil jeg kalde dem...
Gravatar

#25 MouseMickey 13 år siden

#18 Viggo udtalte efterfølgene at han følte at journalisten som skrev det havde misforstået ham og at han gerne ville forsætte med at lave film. Jeg kan ikke lige finde artiklen.
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#26 Riqon 13 år siden

#25 - Jeg tror, jeg læste det i et flymagasin, hvor der var et personligt interview med ham. Men godt at høre, hvis det ikke passer.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#27 wimmie 13 år siden

Riqon (18) skrev:
Det plager mig, at Ron Howard er så forudsigelig. Det samme kan man sige om valget af Viggo Mortensen. Så overrask os dog!


Jeg har det på samme måde ang. Viggo Mortensen; han er en god skuespiller men et lidt for oplagt valg; han er næsten for perfekt til rollen - jeg vil hellere overraskes.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#28 Kruse 13 år siden

#27: Hvad så med Martin Lawrence? ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#29 wimmie 13 år siden

Kruse (28) skrev:
#27: Hvad så med Martin Lawrence? ;)


Se det ville i sandhed være en overraskelse :p
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#30 Riqon 13 år siden

#27 - Netop! Det ville være minimum tredje gang, Viggo Mortsen tager rollen som "ensom pilgrim" på sig (første gang var i LotR, anden gang var i The Road). Hvad med én vi ikke allerede har set gøre det? Ikke at det behøver være en total satsning eller decideret stupiditet... Jeg vil se dem gøre noget a la det Peter Jackson gjorde, da han puttede Jack Black i en seriøs rolle i King Kong (en film, jeg ellers hader, men castingen var genial).
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: