Overraskende få personer har set “Solo: A Star Wars Story”, men hvis de havde, så ville de kunne lide den, mener Ron Howard.

Han er instruktør på historiens dyreste “Star Wars”-film – spinoff-filmen om den unge Han Solo.

Den har publikum bare ikke rigtig for alvor haft lyst til at se, hvilket kan betyde et stort underskud til Lucasfilm.

Aktuelt har flere amerikanere set lavbudget-gyseren “A Quiet Place” end den 15-20 gange så dyre “Solo”.

Men hvis publikum havde indløst billet, så ville de kunne lide “Solo”, mener instruktør Ron Howard.

Det viser meningsmålingerne nemlig. Desværre for Howard ser det dog ikke ud til, at det overbeviser de mange “Star Wars”-fans, der er blevet væk fra “Solo”.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Quadlegg 5 år siden

Syntes at den var ganske underholdende og den fortjener en bedre skæbne.
Men de har smidt den ud for hurtigt i forhold til TLJ...
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

fandt den underholdende, ligesom alle de andre star wars film, føler ikke den bidrager med noget interessant, til universet, men det gør nu heller ikke så meget......tænker den bare er for hurtigt ude, og på det værst tænkelige tidspunkt, plus at mange star wars fans, ikke finder "underholdende" godt nok for en star wars film.
Gravatar

#3 Tharkz 5 år siden

Syntes som de to andre også udmærket film i SW universet, men meget tæt på de andre film. Keg tog ind og så den alligevel, men kan godt forstå hvis den drukner lidt i hvad der ellers gik inbiograferne der
Gravatar

#4 The one is back 5 år siden

Det der galt med den det er den viser at sole møder chewbacca og få den millennium falcon også er den forbi og det vikke ikke some der er gå et år ibromance før den skal flyer Luke og obi wan kenobi to alderaan
Gravatar

#5 The one is back 5 år siden

The one is back (4) skrev:
Det der galt med den det er den viser at sole møder chewbacca og få den millennium falcon også er den forbi og det vikke ikke some der er gå et år i bromanship før den skal flyer Luke og obi wan kenobi to alderaan

Gravatar

#6 HighFlyer15 5 år siden

Problemet med Solo er at den blot er underholdende. Der er ikke en særlig speciel historie at fortælle. Det føles ikke som om at cheferne satte sig ned og snakkede om hvad en fed Solo forhistorie kunne handle om men mere hvordan de kunne få presset alle Solos trademarks ind i Star Wars universet og tjene flere penge på navnet alene.
Hvordan Solo får sit navn. Hvordan Solo møder Chewie. Hvordan Solo får sin blaster. Hvordan Solo får Millenium Falcon. Hvordan Solo lærer at han skal skyde først.
Hele filmen hedder SOLO men det navn bliver givet til ham på den mest kedelige og meh måde muligt. Den fortjener at drukne i alt andet.
Star Wars cheferne skal ikke have lov til at spytte film ud så hurtigt og uden bedre idéer uden at det koster dem på bank kontoen.
Gravatar

#7 Quadlegg 5 år siden

Hvorfor kan nogle film ikke bare være underholdende?? Skal man opfinde den dybe tallerken hver gang...
Gravatar

#8 The one is back 5 år siden

den er da underholdende Quadlegg er den ikke?

Skriv ny kommentar: