Sæson 8 af “Game of Thrones” skuffer anmelderne – Afsnit 5 rammer bunden.

Gårsdagens “Game of Thrones”-afsnit med titlen “The Bells” er det hidtil dårligste ud af seriens 72 afsnit – der mangler kun ét.

I hvert fald hvis man spørger de amerikanske anmeldere, der på Rotten Tomatoes dømmer “The Bells” rotten med en score på 49 procent.

Det er den dårligste score nogensinde for et afsnit af “Game of Thrones”.

Sæson 8 som helhed er også den dårligste sæson – dog med forbehold for det manglende sidste afsnit.

De syv første sæsoner er alle bedømt til over 90 procent med Sæson 4 som den bedste med 97 procent.

Aktuelt er Sæson 8 bedømt til kun 73 procent.

Læs Filmz-anmeldelsen af “The Bells” lige her.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 år siden

SPOILER ALERT

klart det bedste afsnit og lidt af det GOT vi kender. Men dødsfaldende af kendte karakter er ikke så dramatisk som det tidligere var. At Varys skulle dø, blev til en selvfølge og slet ikke så dramatisk, som den knne have blevet.

Hvis coster waldau døde til Euron ville vi have set noget af det gamle GOT.

Men kun godt for serien at dragonqueen blev brutal og dræbte de uskyldige, selvom det ikke helt hænger sammen med den morala hun har har. Men det lægger op til at Jon skal over jerntronen, men hvordan vil de afslutte det på 1 afsnit?
Gravatar

#2 HighFlyer15 2 år siden

BlackJesus (1) skrev:
SPOILER ALERT

klart det bedste afsnit og lidt af det GOT vi kender. Men dødsfaldende af kendte karakter er ikke så dramatisk som det tidligere var. At Varys skulle dø, blev til en selvfølge og slet ikke så dramatisk, som den knne have blevet.

Hvis coster waldau døde til Euron ville vi have set noget af det gamle GOT.

Men kun godt for serien at dragonqueen blev brutal og dræbte de uskyldige, selvom det ikke helt hænger sammen med den morala hun har har. Men det lægger op til at Jon skal over jerntronen, men hvordan vil de afslutte det på 1 afsnit?

Klart the bedste afsnit?!

SPOILER ALERT

Der var så meget forkert ved det afsnit.
I episode 4 bliver drage #2 slået ihjel af TO spyd fra EN scorpion ballista. I episode 5 kan en hel flåde ikke ramme en eneste af deres skud og hun smadrer ALLE skibe og scorpions i byen som ikke er blevet vendt til at skyde på dragen? Forfærdelig buff af Drogon men siden jeg er drage fan, så var det fedt at se. Men alligevel.
Ayra render rundt og laver intet hele afsnittet.
Jon Snow laver heller ikke noget specielt i hele afsnittet. Han prøver at stoppe folk fra at slå hinanden ihjel efter de begynder at slå de folk ihjel som har overgivet sig og kastet deres våben på jorden men giver til sidst op og slagter folk til højre og venstre.
The Hound's øjne bliver magisk fikset efter at de blev mast til blods af super zombie the Mountain. Fint nok at han får ham slået ihjel via ilden forneden.
Cersei og Jaime... dør til sten som falder ned over dem.. WHAT?! Cersei er den største bitch på skærmen og så får ingen lov til at slå hende ihjel?

Et af de værste afsnit af Game of Thrones serien når man tænker på hvor rushed det hele er. Men du synes det var klart det bedste afsnit? -_-
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

#2 SPOILER ALERT

Vil også sige at hele den måde de behandlede Daenerys Targaryen på går SÅ meget mod hendes karakter som det overhoved er muligt og gøre.

Daenerys Targaryen i bogen ville ALDRIG under nogen omstændigheder dræbe uskyldige mennesker.
Hun gik endda så langt som at hun bandt en af hendes egne børn/drage fordi den muligvis havde brændt et barn.

Alle dem hun har dræbt i løbet af diverse seasoner er folk der enten kæmpede imod hende, forrådte hende eller var alt andet end uskyldige så som de slavehandlere hun korsfæstede.
Selv de 2 riderer hun dræber var kun fordi de nægtede og overgive sig til hende.

Og så vi skal så tro at den selv samme Daenerys Targaryen fra det ene øjeblik til det andet bliver til mad king 2.0..
Nej selv King Aerys II blev ikke vandvittig fra den ene dag til den anden det var en langsomt opbygning indtil bærret flød over.

På den anden side jeg er ikke overrasket kvaliteten af showet har været langsomt dalende lige siden de løb tør for bog materiale.
Dette show lugter efterhånden langt væk af at manuskriptforfatterne er blevet røv trætte af showet og bare vil videre og derfor skynder sig og blive færdig med det og derfor tager alle de smutveje der er.
Gravatar

#4 KE!Z 2 år siden

#3 Dette show lugter efterhånden langt væk af at manuskriptforfatterne er blevet røv trætte af showet og bare vil videre og derfor skynder sig og blive færdig med det og derfor tager alle de smutveje der er.

Øhh for det er jo sådan man gør, de har ikke selv opfundet materialet, og skal selv opfinde den dybe tallerken, i et univers de ikke har skabt. og fordi bøgerne ikke er færdige er der forskellige interesser på spil. og Martin giver ikke noget væk.

Før vi dømmer for meget er jeg sku spændt på hvad Martin, selv gør med slutningen om han kan skabe noget der lever op til alle de forventninger eller det også føles flat og utrovrdigt.
Kingslayer.....
Gravatar

#5 SublimeKen 2 år siden

#3

Du kan være helt sikker på at det var samme vej GRRM havde tænkt sig at gå i bøgerne. Derudover fandt vi også ud af, at nogle af slaveejerne jo var uskyldige. Men ja, hele ideen med at Dany og Jon bliver forelskede, Dany bliver Mad Queen, og det i sidste ende er Jon der må bekæmpe Dany, har med garanti været GRRM's ide fra starten. D&D har jo bekræftet at destinationen har de fået fra GRRM. GRRM har endda selv bekræftet at han har givet dem slutningen.

Problemet er, at de mangler hullerne fra kildematerialet. De har hele tiden vidst, at Dany ville blive the Mad Queen, men de har samtidigt vidst at Jon skule blive forelsket i Dany, så de har haft et problem med at præsentere Dany´s karakterudvikling på en troværdig måde, fordi på den ene side skulle hun stadig være god nok til at Jon ville erklære hende for sin dronning, men på den anden side skulle de også vise hendes "descent into madness", og det er sidstnævnte de har været virkelig dårlige til, fordi de løb tør for kildemateriale.

Udover det, så er jeg rimelig enig i, at det var et skuffende afsnit på mere eller mindre alle fronter. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om at det altid har været meningen at Daenerys ville blive sindssyg. De har hintet ret meget til det tidligere i showet. Problemet er bare, at den sidste del af hendes rejse dertil er ret utroværdig, fordi D&D bare ikke er ligeså gode historiefortællere som GRRM.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#3 der er intet ligepludselig over det....det har været tydeligt hele sæson at hun blev mere og mere sin fars datter, og som #5 siger så er det også lige i GRRMs ånd med sådan et twist, så kunne sagtens forestille mig han også gik den vej.

det rigtige problem i denne her sæson, er slet ikke noget af det tudebrok som folk kommer med, det meste af det er sådan set godt nok, det der er problemet er at de har så travlt med at få afsluttet alle karakterers ark, at de ikke rigtig har tiden til at gøre det i en fornuftig hastighed, og at de mangler GRRMs "vejledning" i form af bøgerne.
Gravatar

#7 Hugosarang 2 år siden

Spoiler alert

Det værste afsnit til dato og denne sæson er så elendigt. Nu mangler et afsnit, hvor danerys bliver dræbt af Jon, tyrion bliver stillet for rettergang men bliver løssluppen, fordi jon dræber danerys inden, fordi han ikke kan vide sig sikker, da han er den retmæssig arving. Efterfølgende tager nord på op til castle Black, where he belongs som tormund siger.

Bran får tronen sammen med et råd bestående af tyrion samt nogle andre. Sanza bliver i winterfell og ayra. Det er så oplagt at uden nogen form for twist det manuskript. Det er hvad jeg tror der sker, så må vi se om jeg har ret.
Gravatar

#8 Aragorn76 2 år siden

Jeg er ganske underholdt og tilfreds;)
Gravatar

#9 SublimeKen 2 år siden

#7

Godt forsøgt. Hvad du tror der sker? Nok mere hvad du har læst i leaks
Gravatar

#10 Hugosarang 2 år siden

SublimeKen (9) skrev:
#7

Godt forsøgt. Hvad du tror der sker? Nok mere hvad du har læst i leaks

Tja måske og måske ikke men indtil videre har jeg gættet rigtigt og har oddset på bran :)

Skriv ny kommentar: