“Gladiator”-skuespilleren Crowe står over for en ny, overnaturlig fjende, som bringer skræk og rædsel. Det er tid til udrensning inden for Vatikanet.

Traileren til den kommende “The Pope’s Exorcist” er netop landet. Filmen er baseret på beretningerne fra Gabriele Amorth: Vatikanets hovedeksorcist, som havde sit virke under den tidligere pave John Paul II. Amorth foretog over 200.000 eksorcismer, og i sine biografier beskrev han sine mange erfaringer med djævleuddrivelse og møder med det onde.

Læs også: “Den eftertragtede gyser ‘Longlegs’ med Nicolas Cage er under forhandling”

I traileren stifter Amorth kontakt med det djævelske via nogle børn, som er i behandling for deres forvrængede stemmer, overnaturlige evner og maniske udtryk. Børnenes helbredelse er et tilbagevendende punkt for eksorcisten, men Amorth står også over for en større ondskab, som Vatikanet gemmer under kirken. Der er lagt i kakkelovnen til både flyvende mennesker og katakomber fyldt med afdøde.

Filmen er instrueret af Julius Avery (“Overlord”), og manuskriptet er leveret af Michael Petroni (“The Book Thief”) samt Evan Spiliotopolous (2017’s “Beauty and the Beast”). Udover Russell Crowe (“Les Missérable”), som spiller Gabriele Amorth, indbefatter rollelisten Ralph Ineson (“The Green Knight”), Franco Nero (“John Wick: Chapter 2”) og Paloma Bloyd (“The Man Who Killed Don Quixote”). Filmen får premiere i biograferne 6. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: