Filmselskabet Neon, som tidligere har leveret populære film som “Parasite”, “Triangle of Sadness” og “Three Identical Strangers”, byder ind på næste projekt.

Filmselskabet Neon har, siden sin grundlæggelse i 2020, fået en markant position på det amerikanske filmmarked med sin blanding af niche- og alternative film med en større publikumsappel. Forhandlinger om den kommende gyserthriller “Longlegs” er netop i gang, og meget tyder på, at Neon får æren af at distribuere filmen. “Longlegs” har Nicolas Cage og gyserskuespiller Maika Monroe i de bærende roller.

Lykkes det Neon, bliver det den anden Nicolas Cage-film, som selskabet distribuerer. Første film var krimidramaet “Pig” fra 2021, hvor Cage spillede en eneboer, der skulle opsøge sin forsvundne trøffelgris. Filmen var en blandt flere, som bidrog til genoplivningen af skuespillerens filmkarriere. I stedet for at fortsætte sin stime med roller i B-film var “Pig”, “Mandy” og “The Unbearable Weight of Massive Talent” med til at cementere Cages Hollywood-comeback.

Læs også: “‘Pig’-instruktør Michael Sarnoski har fundet sit næste filmprojekt: Filmatisering af tegneserieromanen ‘Sabrina'”

Longlegs handler om FBI-agenten Lee Harker (Monroe), som får til opgave at undersøge en endnu uløst mordsag, hvor sporene peger på en sindsforstyrret seriemorder (Cage). Mens flere ledetråde dukker op under efterforskningen, bliver skrækkelige detaljer om det okkulte og Harkers forbindelser til seriemorderen afsløret. Tiden løber, og hun må være skarp for at redde en familie fra at blive seriemorderens offer.

Filmen instrueres og skrives af Osgood “Oz” Perkins, som står bag gyseren “I am the Pretty Thing That Lives in the House” og en episode af 2020’s “The Twilight Zone”. Der er endnu ingen premieredato tilknyttet filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: