En af de mest populære ting ved “Man of Steel” var starten af filmen, hvor vi fik et kig på planeten Krypton, der ikke lignede noget, vi før havde set. Her fulgte vi Supermans biologiske far, Jor-El, spillet af Russell Crowe.

Se også: Mark Strong muligvis Lex Luthor i “Man of Steel”-fortsættelse.

Udover at “Man of Steel 2” er på vej, så har fans samtidig kommet med ideen om også at lave en prequel, der i så fald skulle omhandle Jor-El og Krypton.

Mens filmselskabet endnu ikke har givet lyd fra sig om den idé, så har Crowe derimod – og han er frisk på at gentage rollen.

”En masse af jer har spurgt om en Krypton-prequel. Hvis det er noget, som I brænder for, så lad Legendary Pictures det vide. Hvis det var en mulighed, så ville jeg krybe tilbage i trikoten,” skriver Crowe på sin Twitter-profil.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Lehrmann 10 år siden

Der gik lige en tand for meget gaming-generation over den indledning, men Crowe gjorde godt i forhold til omstændighederne.

Resten af filmen, haha?! Se det var lidt af en udfordring.

For min skyld behøver de ikke at lave en prequel med en masse effekter, men i stedet sætte sig ned og tænke over, hvordan man kan få det "super" i Superman og samtidig få ham og hans medmennesker til at fremstå en tand mere, hmm, menneskelige.

Der var Crowes Jor-El netop en af de eneste, hvis ikke den eneste, karakter, der bragte en lille smule emotionel dybt i al den abrupte klipning ild, jord, vand og luft.
Gravatar

#2 Nagash 10 år siden

Synes nu også Kevin Costner gjorde det ret godt. Faktisk var de eneste der var fejlcastet Amy Adans og Laurence Fishburne. Amy fordi hun ikke er så overbevisende og så er hun rødhåret. Lois er sgu sorthåret. Fishburne spiller nu helt fint, men Perry White har altså samme farve som sit efternavn. Jeg har altså et problem med, at man caster en skuespiller med en anden farve, end den karakter har. Hvorfor gør man det?
Men jeg var nu generelt okay imponeret over filmen. Synes sgu den var god.
Jeg er dog ikke så interesseret i en prequal, jeg vil hellere have en 2'er.
Gravatar

#3 Lord Beef Jerky 10 år siden

Jeg så helst en film omhandlende Superman som barn. Det var klart de bedste scener i filmen.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#4 Lehrmann 10 år siden

Havde helt glemt Costner.

Utrolig stærk præstation og så har jeg endda altid haft det utrolig ambivalent med ham som skuespiller. Han bliver dog nok endnu sværere at bringe på banen i en 2'er.
Gravatar

#5 Push 10 år siden

Havde helt glemt Costner. Utrolig stærk præstation og så har jeg endda altid haft det utrolig ambivalent med ham som skuespiller. Han bliver dog nok endnu sværere at bringe på banen i en 2'er. skrev:


Flashback!!?!
Gravatar

#6 Nagash 10 år siden

Ja, desværre. Med mindre de også viser scener fra hans barndom i en evt. 2'er.
Jeg kan i øvrigt godt følge dig lidt, i dit ambivalente forhold til ham. Jeg synes nemlig han er total overrated i hans mest populære film op gennem 90'erne. Der var han jo netop bare med, for at gøre filmen populær.
Det er mere hans små film fra 90'erne samt stort set alle hans film fra 00'erne, han han funkler i. Han er jo helt genial i film som Mr. Brooks og Open Range.
Jeg synes så personligt, at det var synd, at The Postman ødelagde hans karriere for en stund. I mine øjne vil det netop være hans mest underratede film og langt bedre end klichefyldte film som The Bodyguard og Robin Hood. (Selvom jeg må indrømme, at jeg har en guilty pleasure for Robin Hood).
Gravatar

#7 raylewis 10 år siden

hvis alle på krypton har de samme superkræfter som superman,hvorfor fløj de så ikke bare væk?

hvad med en film om perioden mellem clark kent er i smallville og han dukker op som ny journalist ?
Gravatar

#8 Kruse 10 år siden

raylewis (7) skrev:
hvis alle på krypton har de samme superkræfter som superman,hvorfor fløj de så ikke bare væk?


Det er jo kun på grund af jordens sol, at de har superkræfter på jorden. På Krypton har de ikke disse evner.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 Slettet Bruger [3734697695] 10 år siden

raylewis (7) skrev:
vis alle på krypton har de samme superkræfter som superman,hvorfor fløj de så ikke bare væk?


Det er blevet forklaret i filmen og igennem 75 år med Superman-tegneserier, film, radiospil, bøger, computerspil, brætspil, animerede serier osv. :)
Gravatar

#10 Batsy 10 år siden

Kan ikke se hvorfor han ikke skulle komme tilbage i forsættelsen, på en eller anden måde. Jor el har vel et kendskab med Darkseid eller Brainiac eller, og så kan man se hvordan de sloges mod hinanden,?
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: