Diverse ukendte insidere og rygter peger på, at Warner Bros. forsøger at have “Man of Steel 2” klar til at indtage biograferne allerede til næste år, efter den første film har vist sig at være en stor succes. Nu er rygterne om, hvilke nye ansigter der kommer til at medvirke, så også begyndt at dukke op.

Se også: Warner Bros. vil have “Man of Steel 2” klar til 2014.

Skuespilleren Mark Strong skulle efter sigende være nummer et på instruktør Zack Snyders ønskeliste til rollen som den ikoniske skurk Lex Luther i “Man of Steel 2”.

Strong har dog allerede tidligere medvirket i en DC Comics-film som skurk – han spillede den onde Sinestro i 2011’s “Green Lantern”.

“Man of Steel 2” skrives ligesom den første film af David Goyer, mens Snyder instruerer og “The Dark Knight”-instruktør Christopher Nolan fungerer som producer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 daneimp 11 år siden

Bare fordi I havde succes med nummer ét betyder det ikke I skal haste nummer to igennem! Forhelved Warner Bros - lær dog af fortiden... og brug den nødvendige tid til at lave et ordentligt produkt...
Gravatar

#2 elwood 11 år siden

WB: [url=]Well you know...[/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Maroti 11 år siden

Hvis de kommende film i DC's univers ser bort fra den forfærdelige Green Lantern, så er Mark Strong et super valg til rollen! Han er en utrolig dygtig skuespiller, hans præstation i den undervurderede "Body of Lies" er fantastisk!

Og så tror jeg heller ikke at WB får lov til at haste filmen med Snyder og især Nolan ombord, det skal nok blive godt!
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1740748500] 11 år siden

Jeg er ret sikker på, at man helt overser "Green Lantern" i de nye filmserier.
Gravatar

#5 moulder666 11 år siden

Bruno (4) skrev:
Jeg er ret sikker på, at man helt overser "Green Lantern" i de nye filmserier.


Fuldt fortjent - puha, den var forfærdelig! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Maroti 11 år siden

Bruno (4) skrev:
Jeg er ret sikker på, at man helt overser "Green Lantern" i de nye filmserier.


Må vi sku håbe, kæft den var ringe!! :D
Gravatar

#7 MOVIE1000 11 år siden

Super valg til Lex.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Kruse 11 år siden

Mark Strong ville være et fremragende valg.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 Alex- 11 år siden

Bruno (4) skrev:
Jeg er ret sikker på, at man helt overser "Green Lantern" i de nye filmserier.


Både ja og nej, jeg tror at de gør ligesom Marvel gjorde med Hulk. Hverken The Incredible Hulk eller The Avengers rebootede ham, udover skuespillerne, historien passer sammen hele vejen igennem. Tror derfor ikke at de 'gider' reboote ham nu hvor Justice League er så tæt på.

I øvrigt er det trist hvis han ikke må gentage sin rolle som Sinestro til fordel for Lex Luthor.. Den rolle bar han helt godt. Fejl i nyheden ved at kalde ham 'ond', da han er god i Green Lantern, men går over på 'den mørke side' ved at tage den gule ring på først efter ruleteksterne.

Forstår ikke alt det had mod Green Lantern filmen, den var langt fra fantastisk men jeg kan nævne mange andre film som fortjener dens 5.8 på IMDb meget mere. Jeg vil (haters incoming!) til enhver tid hellere sætte mig til at se den end eksempelvis Batman Begins..
Gravatar

#10 Slettet Bruger [1740748500] 11 år siden

Nej, jeg er faktisk ret sikker på, at man har meldt ud, at "Green Lantern" intet har med DC-filmene at gøre, fra "Man of Steel" og frem. :)

Skriv ny kommentar: