Russell Crowe slutter sig til Taika Waititis anden Marvel- og “Thor”-film “Thor: Love and Thunder”.

Den australske Oscar-vinder slutter sig til noget af et stjernecast, der blandt andre tæller Tordenguden selv, Chris Hemsworth, Christian Bale som Gorr the God Butcher og Natalie Portman, der denne gang ikke blot er tilbage som Jane Foster, men også hendes superhelte-alter ego Mighty Thor.

Læs også: “MCU-stjerne afviser: Stopper ikke efter ‘Thor: God and Thunder'”

Hvem Crowes karakter er endnu ikke blevet offentliggjort, da Marvel efter sigende havde håbet på at kunne holde skuespillerens indblanding hemmelig indtil filmens premiere. Hans rolle skulle tilsyneladende være en overraskelses-cameo, men nu er det altså bekræftet, at han er med i filmen.

Crowe bliver formentlig heller ikke den eneste stjerne-cameo, vi kommer til at få i filmen. Ligesom i “Thor: Ragnarok” finder et gudeskuespil nemlig sted i den kommende MCU-film.

Her vender både Matt Damon, Sam Neill og Luke Hemsworth angiveligt tilbage som skuespillerudgaverne af hhv. Loki, Odin og Thor, mens Melissa McCarthy skal spille skuespillerinde-Hela.

Læs også: “‘Guardians’-stjerne medvirker i ‘Thor: Love and Thunder'”

Vi kan glæde os til at se Crowe, Hemsworth og Bale i Waititis stjernefyldte Gude-film på det store lærred den 5. maj 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: