Ryan Gosling som stuntmand på afveje… hvor er det nu, vi har set det før?

David Leitch gør klar til en storladen filmfortolkning af 80’er-serien “The Fall Guy”. Dengang blev hovedpersonen Colt Seavers spillet af Lee Majors, men nu er det altså Gosling, der har overtaget rollen.

Seavers er en stuntmand, der må gennemgå alverdens vilde styrt, slag og eksplosioner i underholdningens navn. Han lander et job som stuntmand for Tom Ryder, verdens største actionstjerne, i en film, der instrueres af ingen ringere end hans ekskæreste, Jody. Da Ryder pludseligt forsvinder, begiver Seavers sig ud på en halsbrækkende færd for at finde ham, redde filmen og få Jody tilbage.

I rollen som Jody finder vi den altid karismatiske Emily Blunt, mens Leitchs “Bullet Train”-stjerne Aaron Taylor-Johnson spiller den forsvundne actionstjerne. “Us”-skuespiller Winston Duke, “Everything Everywhere All at Once”-skuespiller Stephanie Hsu og “Ted Lasso”-skuespiller Hannah Waddingham spiller også med i filmen, mens Majors, den oprindelige series stjerne, optræder i en mindre rolle.

“Iron Man 3”-forfatter Drew Pearce har skrevet filmen, der produceres af blandt andre instruktøren selv gennem hans produktionsselskab 87North Productions.

Læs også: “Julemanden har stadigvæk navne på sin uartig-liste: ‘Violent Night 2’ er under udvikling”

“The Fall Guy” får premiere den 29. februar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Jy3 7 måneder siden

Ser sku meget underholende ud. Var også godt underholdt af Bullet Train.

Skriv ny kommentar: