Rygte: J.J. Abrams vender tilbage til “Star Wars: Episode IX”


Man skal have befundet sig i en galakse langt, langt væk, hvis man ikke har opdaget, at George Lucas’ legendariske stjernekrig får nyt liv senere på året med J.J. Abrams ”Star Wars: The Force Awakens”.

Se også: Oscar-vinder skal komponere musikken til “Star Wars”

Efter J.J. Abrams 7. kapitel følger Gareth Edwards spin off-film “Star Wars: Rogue One” året efter mens “Star Wars: Episode VIII” lander engang i 2017.

Nu kan hjemmesiden Latino Review fortælle, at der er en ”god chance” for at J.J. Abrams vender tilbage bag kameraet på det 9. kapitel i Stjernekrigssagaen.

Disney, der som bekendt har overtaget franchisen efter George Lucas, er eftersigende så glade for det de har set fra J.J. Abrams hånd med “Star Wars: The Force Awakens”, at han er førstevalg til at instruere “Star Wars: Epsiode IX”.

I første omgang kan fans dog glæde sig til at se, hvordan J.J. Abrams har forvaltet George Lucas’ ikoniske univers, når “Star Wars: The Force Awakens” får premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Jack Slater 6 år siden

Tjae, det er ligefør at traileren til Episode VII er bedre end Episode I+II+III, så jeg synes det giver mening :)
Gravatar

#2 Alex- 6 år siden

Nu er det lidt svært at bedømme før man har set resultatet af The Force Awakens, men lad os endelig beholde den samme instruktør, så der bliver en ensartet tone og sammenhæng gennem den nye trilogi, og så andre instruktører til spin-offs. Det er lige før jeg glæder mig mere til Rouge One og de andre end trilogien. Har altid set frem til andre takes på Star Wars-universet end bare hovedhistorien.
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Hvis de allerede har besluttet de vil beholde JJ, så må man jo gå ud fra at de er meget tilfredse med det han har lavet af filmen og har absolut tiltro til ham.
Gravatar

#4 Mikkel Abel 6 år siden

#3 Hvis du læser nyheden er det jo netop ikke besluttet endnu. :D
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: