Rygte: Javier Bardem skal spille skurk i “Pirates of the Caribbean 5”


Han har før spillet skurk med stort held i den forrige Jmes Bond-film ”Skyfall” og Coen-brødrenes Oscar-vinder ”No Country for Old Men”. Og skal man tro de seneste rygter, er den spanske Hollywoodstjerne lige nu i forhandlinger om at lande en rolle som bad guy i den næste “Pirates of the Carribean”-film. Det skriver The Wrap.

Se også: Den femte “Pirates of the Caribbean”-film får sin titel.

Bardem skal angivligt spille en spøgelsespirat, der beskylder Captain Jack Sparrow for sin broders død og planlægger at hævne ham.

”Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales” skal instrueres af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg, der tidligere har instrueret “Kon Tiki”.

Johnny Depp vender tilbage i rollen som den karismatiske Jack Sparrow, men også gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush rygtes at trække i piratkostumerne.

“Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales” får premiere den 7. juli 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 MonsTruz 6 år siden

Det kunne godt blive rigtig interessant. Der er ingen tvivl om at Javier Bardem er rigtig god til at spille skurk, og kunne sagtens se ham med et pirat look.

Syntes den 4. film var tynd kop te, men de 3 første er stadig rigtig god underholdning, så ser nu alligevel frem til 5'eren.
Gravatar

#2 Gorman 6 år siden

"at lande en rulle" lyder som okay slang for en hel del forskellige aktiviteter :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 bogardeblaksteen 6 år siden

Har stadig ikke set Javier Bardem spille dårligt, så det kan da kun blive godt.
Filmmand der elsker alt fra til blockbusters.
Gravatar

#4 Nicki52 6 år siden

"Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales" skal instrueres af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg, der tidligere har instrueret "Kon Tiki".

Det får mig til at tvivle filmen. Javist er Kon Tiki en god film, men stadig. Håber de får et godt manus at arbejde med og de laver noget nyt med ham, så skal den nok blive udemærket.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: