Ifølge Deadline har Marvel efter lang tids søgen fundet en kandidat, der kan indtage instruktørstolen, hvad angår franchisens kommende vampyrfilm, “Blade”. Valget falder på “Mogul Mowgli”-instruktør Bassam Tariq.

Den amerikanske filminstruktør skulle efter sigende være i “early talks” med Marvel omkring en instruktørkontrakt, skriver Deadline, mens Marvel ikke lader sig kommentere. Selskabet har været på udkig efter en instruktør til “Blade”-filmen siden efteråret 2020.

Bassam Tariq er bedst kendt for at have instrueret Riz Ahmed-filmen “Mogul Mowgli”, hvor han også fungerede som co-writer.

Hvis der er hold i rygterne, skal Tariq instruere to-gange-Oscar-vinder Mahershala Ali (“Greenbook”), som skal spille hovedkarakteren Blade – halvt menneske, halvt vampyr – der tilbringer nætterne med at jage og dræbe vampyrer.

Vampyrjægeren Blade så første gang dagens lys i 1973 i tegneserien “Tomb of Dracula No. 10” (skabt af Marv Wolfman og Gene Colan), som efterfølgende er blevet en kultfavorit. Siden hen ramte Blade det hvide lærred i løbet af slut-90’erne og start-00’erne i form af tre film (hhv. “Blade”, “Blade II” og “Blade: Trinity”) med Wesley Snipes i hovedrollen som Blade.

Det er ikke første gang, at Marvel vælger at satse på et up-and-coming talent som Tariq med få anmelderroste film i rygsækken. Tidligere så vi det samme ske med filminstruktør Taika Waititi i kølvandet på “Hunt for the Wilderpeople”.

“Blade” har endnu ingen premieredato, men optagelserne forventes at gå i gang i juli 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The one is back 4 måneder siden

Når jeg ikke kan forstå det er at der er en person der siger han vil have rollen så får han den uden at der er audition or name drops på Karakteren blade Jeg tænker Hvem siger at han vil passe til rollen Mon ikke det er fordi at han er amerikaner ham der får rollen og hvis det var en englænder og så vil han ikke få rollen

Skriv ny kommentar: