“The Punisher” mister 40 procent af seerne fra Sæson 1 til den nye Sæson 2.

Interessen er markant mindre for Sæson 2 af Marvel-serien “The Punisher” hos Netflix.

40 procent færre seere har kigget med på Sæson 2 i forhold til den første sæson, skriver Business Insider.

Faldet er dog mindre end det har været for Marvel-serier som “Iron Fist”, “Luke Cage” og “Daredevil”, der alle er blevet aflyst hos Netflix.

Således har flere Netflix-brugere set Sæson 2 af “The Punisher”, end der tilsvarende har set de seneste sæsoner af “Iron Fist”, “Luke Cage”, “Daredevil” og “Jessica Jones”.

Det vides endnu ikke, om “The Punisher” bliver fornyet med en Sæson 3, men hovedrolle-skuespilleren er afklaret med en mulig aflysning – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 5 år siden

Kan det have noget at gøre med at de har droppet de andre serier som de fulgte med i, og godt kunne lide ?
Gravatar

#2 Nobbergk 5 år siden

Jeg så personligt 2. sæson færdig - med stort besvær. IMO så indeholdte den ikke i nærheden af plottet sæson 1 gjorde, hvorfor jeg da også et par gange var ved at droppe og se den færdig. At fokusere på både John Bishop og Jigsaw som skurke gjorde den tynd, kedelig og en smule halvhjertet. Jeg var meget overrasket da sæsonen sluttede i løbet af 2 afsnit. Min ærlige mening er, at publikum flygter, da den nye sæson simpelthen er kedelig og lygegyldig sammenlignet med den første.
Gravatar

#3 steadi07 5 år siden

#2 - Jeg er helt enig. Sæsonens plot var helt ligegyldigt og ret dårligt opbygget. Efter sidste afsnit tænkte jeg, at hvis sæson 2 er hvad vi kunne forvente for flere sæsoner, så havde jeg det fint med, at Disney overtog serien.

Skriv ny kommentar: